bugun teyzemden dinledim. cok etkilendim ve sizlerle paylaşmak istiyorum.
teyzemin arkadaşının babasının beyninde buyuk bir tumor varmış. kadın araştırıken Turkiye'den bir profesorle tanışmış. profesor, teyzemin arkadaşına kendisinin hazırladığı bir karışımı vermiş. 6 ay boyunca ayda 1 kere bu beyle buluşup karışımı alıyormuş. aralarındaki konuşmada profesor bu karışımın butun onkoloji hastanelerini kapatacak kadar etkili olacağını anlatmış. ve ne yazıkki, şu an bu adam yaşamıyor arkadaşlar. vurularak oldurulmuş. gazetelerde televizyonda da yer almış unlu profesorun olumu. cok acı cok etkileyici bir durum soz konusu.
profesorle son konuşmalarda adam teyzemin arkadaşına: bana bir dahakine ulaşamazsan corek otu, havuc suyu, zeytin cekirdeğinin icindeki beyaz ozu cıkart (gunde 10 tane) babana ver demiş.
doktorlar babasına 2,5 sene vermelerine rağmen adam 10 yıldır yaşıyor. allah daha da uzun omurler versin.
şu anda annemde kanserle boğuşuyor. bizde anneme corek otu, zeytin cekirdeği ve havuc suyu veriyoruz hergun.
siz inanırmısınız boyle şeylere bilmem ama yine de bilginiz olsun istedim. allahım butun hastalara şifa versin.
Kanser ve Zeytin ekirdei
Alternatif Tıp0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Alternatif Tıp
- Kanser ve Zeytin ekirdei