REİKİ ve BOLLUK

Hayatınız da ne istiyorsunuz? Herşeye sahip olduğunuza inanıyormusunuz? Yada sadece şanslı olanların mı koşeyi donduğune inanıyorsunuz? Siz şanslılardan mısınız ? Şansızlardan mı?...
Eğer şansız olduğunuza inanıyorsanız bu yazıyı dikkatlice okuyun. Hangi sıklıkla insanların sizden daha kolay ve fırsatlarla dolu bir hayat yaşadıklarını ve sizin icin boyle bir hayatın neden zor olduğunu duşunuyorsunuz. Bunun cevabı hayatımızdaki davranışlarımızın ve isteklerimizin hangi yonde bağlantılı olduğudur. Yani; neyi duşunursek onu hak ederiz. Hergun yazılı ve gorsel medyada ne kadar şansız, baskı altında ve zor şartlar altında olduğumuzu hatırlatacak olumsuz mesajlar alıyoruz. En onemlisi bunları bizim icin ulaşılması guc insanların hayatlarında goruyoruz.
Artık bizim ornek alacağımız kişi kim olcak? Bu zıtlıklarla dolu mesajları idollerimizden veya size gore guclu kişilerden alıyorsanız siz nasıl bir korunma mekanizması gercekleştireceksiniz.
Hergun inansakta inanmasakta evrenden yardım diliyoruz.
- Keşke piyangoda buyuk ikramiye bana cıksa,
- Keşke daha iyi maaşlı bir işte olsam,
- Keşke iyi , anlayışlı, duyarlı bir eşim – erkek arkadaşım olsa...
Bu isteklerinizin hepsi evren tarafından duyuluyor. Size yardım etmek icin cabada bulunuyor. Ama biz gun icinde isteklerimize zıt olan duşunce ve soylemlerde bulunuyoruz. Orneğin;
- Dilek olarak iyi maaşlı bir iş istiyorsunuz ama icinizde bu işin sizin icin daha cok calışma daha cok yorgunluk ve daha az kendinize vakit ayırmak demek olduğunu duşunuyorsunuz.
- Piyango da buyuk ikramiye istiyorsunuz ama kazanırsanız ailenizi ve hayatınızın kontrolunu kaybedeceğinizi, sahte arkadaşlıklar , dostluklar yaşıyacağınızı duşunuyorsunuz...
Evren celişkili mesajlarınıza yardımcı olamaz. Blokajlarımız bizim doğru (sağlıklı) enerji almamızı kısıtlar. Bereket ve bollukla ilgili niyetlerimizde kalbimizin ve beynimizin birbirini desteklemesi gerekir, cunku dileğimizi kalbimizden dileriz ama beynimiz ceşitli bahaneler ureterek bu isteğimizin gercekleşemeyeceğini bizi inandırır ve sonuc olarak dileğimiz gercekleşmediğini goruruz.
Şifa, iyileşmeyle ve enerji calışmalarıyla biz negatif duşuncelerimizi, alanlarımızı temizleyebilir ve duşuncelerimizi isteğimize gore yonlendirebiliriz. Bu iyileşme surecinde ilişkilerimizi yukseltebilir boylece sadece bize pozitif enerji veren kişilerle aynı ortamları paylaşırız. Bizi seven kişilerle, pozitif alanlarda bulunmamız bizim enerjimizi yukseltir ve boylece isteklerimize yaklaşmamızı sağlar.Bunu tersi olsa yani, negatif duşunen, ilerlemek yerine yerinde saymayı tercih eden kişilerle beraber olursak pozitif enerjiye ulaşmamız gucleşir.
Herzaman hicbir şuphe olmadan dileğimize, isteğimize yada hedefimize ulaşıcağımıza inanmamız gerekiyor. Şupheye duşmemiz gelecek olan fırsatların onunu keser ve fırsatlarımızı gormekte zorluk cekeriz.
Parayla ilgili olan dileklerimizde kelimelerimize, cumle dizilimlerimize cok dikkat etmeliyiz. Eğer;
- “Ben zengin olmak istiyorum.” Dileğini soylediğimde evrene ben fakirim mesajını veriyorsunuz. Aslında maddi zenginlik istemeden once sahip olduğunuz zenginliğin farkına varıp şukretmeniz gerekmektedir. Yani manevi zenginlik... Siz ben zengin olmak istiyorum dediğinizde aslında sahip olduğunuz değerleri, ailenizi, duygularınızı hice sayarak ben fakirim diyorsunuz ki bu yanlış. Doğru soylem şoyle olabilir; “Ben inanıyorum ki zenginim ve bu zenginliğimin farkına varmak istiyorum.” Ancak bu şekilde evren size yardımcı olabilir, dileğinizde bir ikilem yoktur. Tabiki bu dileğinizi gercekten inanarak soylemelisiniz, kalp ve beyin birbirini desteklemeli.
Eğer maddi bir zenginlik istiyorsanız ilk olarak elinizde olan herşey icin, sizinle olan herşey, herkes icin teşekkur etmeli, şukran duymalı ve dua etmelisiniz. Bunları yaparken herzaman sizin durumunuzdan daha kotu şartlarda olan insanları duşunun ve zenginliğinizin farkına varın.
Kısaca ozetlemek gerekirse; benliğinizle, ic huzurunuzla, zihninizle bir olup manevi zenginliğinizin fark edip şukrettiğinizde istediğiniz maddi zenginlik size gelecektir. Peki bu surecte Reiki’nin yardımı sizlere ne olucaktır. Reiki size enerji blokajlarınızı temizlemenizde, negatif enerjilerden arındırmaya, duşuncelerinizi yoğunlaştırmada-doğru yonlendirmede ve en onemlisi enerjinizi yukseltmeye ve isteklerinize kavuşmanıza yardımcı olacaktır.Ceşitli semboller yardımıyla dileklerinize enerji yollamanıza ve dileklerinizle ilgili farkındalıklar geliştirmenize yardımcı olacaktır. Reiki size sahip olduğunuz zenginliklikleri anlamanızda yardımcı olacak bir enerjidir. Unutmayın enerjiniz yukseldikce iyilikler, fırsatlar size daha cabuk ulaşır...
İrem Baysal