# Gunde 10 dakika terlemeden yorulmadan spor yapın
# Farklı program ayarları ile;
# Yağlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur
# Masaj uygular
# Fiziksel dayanıklılığı arttırır
# Kan dolaşımınızı duzenler, dinclik verir
# Powerfull kaslarınıza masaj uygulayarak zindelik ve guc kazandırır.
# saatlerce suren egzersiz ve jimnastik programlarına gerek kalmaksızın sadece haftada 3 gun 10 ar dakika calışarak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.
# Kullanımı kolaydır.
# Herkes tarafından kolayca ve guvenilir şekilde kullanılabilir.
# Otomatik zaman ayarını ve 5 değişik mod seceneğini kullanarak istenilen egzersizi istenilen vites ve surede kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
# Tek yapmanız gereken kolay kullanımlı paneldeki istediğiniz seceneği kullanmaktır.
# Ayrıca size gonderilen kitapcıkta, vucudunuzun hangi bolumune ne şekilde egzersiz uygulayacağınızı ayrıntılı anlatmaktadır.
# Powerfull guclu vibrasyonunun tum vucuda uyguladığı etki, yer cekimi etkisinin 4 kat arttırdığından, kasların hızlı ve duzenli olarak derinlemesine calışmasını sağlar. Vibrasyon etkisi kaslara enerji olarak yuklenir. Bu etkiyi tum vucutta gormek mumkundur, tum kasların gerildiğini hatta yuz kaslarına bile yaptığı etki gorulebilir. Zamanla tum vucut kaslarının duzenli olarak calıştığını, geliştiğini, kas dokularını sıkılaşarak vucudunuzun şekillendiğini ve selulitlerin azaldığı gorulur.
# Powerfull calışma prensibi; vucudunuzda saniyede 30 ile 50 refleks kasılmaları yaratarak, kas tellerinin %95 inden fazlasını aynı anda calıştırır.
# Powerfull'un kas,kemik,kandolaşımı,yağlarve ağrılar uzerinde etkilerti gorulur.
# Kas Yapısına Etkileri; Kas gucunu arttırır, bunu kaslarda patlama gucu yaratarak kas dokusunun guclenmesini sağlayarak yapar. İstem dışı kasılmalara neden olduğundan kas ici ve kaslar arası koordinasyon uyumu sağlaması vucudun denge ve tepki hissini geliştirir.
# Kemik Yapısına Etkisi; Kemik dokusunun gelişerek kuvvetlenmesine yardım eder, kemik yoğunluğunda ve mineral yoğunluğunda olumlu etki yaptığı saptanmıştır.Bu da ileri yaşlarda cıkabilecek kemik erimesi oranının duşmesine yardımcı olur.
# Kan Dolaşımına Etki; Kasların saniyede 30/50 kez kasılması sonucu tum damarlara kan pompalanma sayısını arttırır, bu da hucrelerin cok kısa bir sure icinde enerji depolamasını sağlar. Aynı zamanda kandaki atıkların aynı hızla atılmasına neden olur ve kan hucrelerinin yenilenmesini sağlar. Dolaşımıda duzenlemiş olur.
# Selulitlerin Giderilmesindeki Etkisi; Kasların kasılması ile tum vucuttaki kas dokusunun sıkılaşmasına bağlı olarak vucudun gerilmesi, yağların parcalanması sonucu selulitlerin azalmasına neden olur.
# Ağrıları azaltır
# Vucut esnekliğini arttırır.
# Uzun saatler spor salonlarında calışarak istenilen şekil ve sağlıkta vucuda sahip olunabilir duşuncesi, insanları gunumuz calışma temposu ve zaman darlığı gibi sebeplerden dolayı isteksizliğe itmekte, hatta cok istese bile hayata gecirmesini engellemektedir. Oysa Powerfull ile 10'ar dakikalık bir calışma ve haftada 3 kez bunun tekrarı istenilen sonuca kısa sure icinde ulaşılmasını sağlar. Ustelik terlemeden, saatlerce yorulmadan.
# Uyarılar:
# Kesinlikle Kullanmaması Gerekenler; Hamile bayanlar, organ nakli yapılmış kişiler, kalp pili taşıyanlar, aktif ve ağır migreni bulunanlar, kemiklere henuz platin monte edilmiş kişiler, akut thrombasi, cardio-vasular hastalıklar, tamamen iyileşmemiş ve kapanmamış yarası olanlar, diz veya kalcasında protezi bulunanlar, geniş varis durumu olan kişiler ve epilepsi hastaları
# Doktora danışarak kullanabilecek olanlar; Hipoglisemisi olanlar ile retina bozukluğu olanlar.
POWER FULL
Kısa surede kaslarınızı geliştirmek, karın bolgesi yağlarınızdan kurtulmak, sağlıklı bir vucuda sahip olmak ve selulitlerden kurtulmak istiyorsanız POWER FULL sizin icin ideal bir alettir ve kısa sure icinde sonuclarını gozlerinizle gorebilirsiniz.
POWE FULL kaslarınıza masaj uygulayarak zindelik ve guc kazandırır. Saatlerce suren egzersiz ve jimnastik programlarına gerek kalmaksızın, sadece haftada 3 gun 10 ar dakika calışarak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. POWE FULL un kullanımı kolaydır, herkes tarafından guvenli bir şekilde kullanılabilir. POWER FULL un otomatik zaman ayarını ve 5 değişik program seceneğini kullanarak, istenilen egzersizi istenilen vites ve surede kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kolay kullanımlı paneldeki istediğiniz seceneği kullanmaktır. Ayrıca size sunulan kitapcıkta, vucudunuzun hangi bolumune ne şekilde egzersiz uygulayacağınız ayrıntılı anlatılmaktadır.
POWER FULL’ un guclu vibrasyonunun tum vucuda uyguladığı etki, yer cekimi etkisini 4 kat artırdığından, kasların hızlı ve duzenli olarak derinlemesine calışmasını sağlar. Vibrasyonun etkisi kaslara enerji olarak yuklenir. Bu etkiyi, tum vucutta gormek mumkundur, tum kasların gerildiğini hatta yuz kaslarına bile yaptığı etki gorulebilir. Zamanla tum vucut kaslarının duzenli olarak calıştığını, geliştiğini, kas dokuların sıkılaşarak vucudunuzun şekillendiğini ve selulitlerin azaldığını gorulur.
POWER FULL calışma prensibi; vucudunuzda saniyede 30 ila 50 refleks kasılmaları yaratarak, kas tellerinin %95 inden fazlasını aynı anda calıştırır
POWER FULL’ un kas, kemik, kan dolaşımı, yağlar ve ağrılar uzerinde etkileri gorulur,
Kas yapısına etkileri: Kas gucunu artırır, bunu kaslarda patlama gucu yaratarak kas dokusunun guclenmesini sağlayarak yapar. İstem dışı kasılmalara neden olduğundan kas ici ve kaslar arası koordinasyon uyumu sağlaması vucudun denge ve tepki hissini geliştirir.
Kemik yapısına etkisi: Kemik dokusunun gelişerek kuvvetlenmesine yardım eder, kemik yoğunluğunda ve mineral yoğunluğunda olumlu etki yaptığı saptanmıştır. Bu da ileri yaşlarda cıkabilecek kemik erimesi oranının duşmesine yardımcı olur.
Kan dolaşımına etkisi: Kasların saniyede 30/50 kez kasılması sonucu tum damarlara kan pompalama sayısını artırır, bu da hucrelerin cok kısa sure icinde enerji depolamasını sağlar. Aynı zamanda kandaki atıkların aynı hızla atılmasına neden olur ve kan hucrelerinin yenilenmesini sağlar. Dolaşımı da duzenlemiş olur.
Selulitlerin giderilmesindeki etkisi: Kasların kasılması ile tum vucuttaki kas dokusunun sıkılaşmasına bağlı olarak vucudun gerilmesi, yağların parcalanması sonucu selulitlerin azalmasına neden olur.
Ağrıları azaltır:
Vucut esnekliğini artırır:
Uzun saatler spor salonlarında calışarak istenilen şekil ve sağlıkta vucuda sahip olunabilir duşuncesi, insanları gunumuz calışma temposu ve zaman darlığı gibi sebeplerden dolayı isteksizliğe itmekte, hatta cok istese bile hayata gecirmesini engellemektedir. Oysa POWER FULL ile 10 ar dakikalık bir calışma ve haftada 3 kez bunun tekrarı istenilen sonuca kısa sure icinde ulaşılmasını sağlar. Ustelik terlemeden, saatlerce yorulmadan.
Uyarılar:
Kesinlikle kullanamayacak olanlar: Hamile bayanlar, organ nakli yapılmış kişiler, kalp pili taşıyanlar, aktif ve ağır migreni bulunanlar, kemiklere henuz platin monte edilmiş kişiler, akut thrombasi, cardio-vasular hastalıklar, tamamen iyileşmemiş ve kapanmamış yarası olanlar, diz veya kalcasında protezi bulunanlar, geniş varis durumu olan kişiler ve epilepsi hastaları.
Yorumlar
***Urunu yurt dışında almıştım.gercekten son teknoloji ile uretilmiş ve zayıflamanın yorulmadan ve deli gibi terlemeden en kolay yolu.urunde onlarca değişik kullanma fonksiyonu var sizin yapmanız gereken urun uzerinden bir fonksiyonun tuşuna basıp urunu kullanmak.sanki spor salonuna gidip birden fazla alete binmek gibi tek kelime ile harika tavsiye ederim...
***ACIKCASI PİYASADA EN UCUZU 7000-8000 YTL LIK URUNLER DOLASRIKEN ACABA YANLIS KARARMI VERDİM TAMAMEN BİR UZAKDOGU KOPYASIMI ALIYORUM DİYE SUPHELIYDIM AMA BIR HAFTADIR KULLANIYORUM VE SADECE 3 KERE HERSEFERINDE 10-15 DAKIKA KULLANDIM DAHA SİMDİDEN INSANLRIN NE KADAR KILO VERMISIN TEPKILERIYLE AKSILASIYORUM. COK YOGUNUM YURUYECEK VE SPOR SALONUNA GIDECEK VAKTIM OLMUYOR AMA BU ALETLE 10 DAKIKADA SAATLERCE SPOR YAPMIS GIBI YPRULUYORUM VE KASLARIMIN ISINIP CALISTIGINI HISSEDIYORUM
SPOR YAPMAYA USENENLER, VAKTI OLMAYANLAR İCİN MUKEMMEL.
HERKESE TAVSIYE EDIYORUM . SADECE SANATCILARIN VE GELIR DUZEYI COK YUKSEK KISILERIN SAHIP OLABILECEGI BU ALETI HERKESIN ALACAGI SEKLE GETIREN FIRMAYA TESEKKUR EDIYORUM
Fiyatı 800 Ytl civarındadır.
Canavarın notu: birinci ve ikinci dereceden akrabalarımda dahil olmak uzere urunun satıcısı değiliz.
Power Plate Alternatif * LANAFORM POWER FULL TİTREŞİM PLATOSU *
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Power Plate Alternatif * LANAFORM POWER FULL TİTREŞİM PLATOSU *