Guzellik

Kuculsun popolar!

Tek bacakla kopru hareketi

Sol ayağınızın tabanı yere basacak şekilde sırt ustu yatıp, sol bacağınızı dizden kırın. Ellerinizi sağ dizinizin arkasında kenetleyin ve sol bacağınızı goğsunuze doğru cekin. Poponuzu sıkarak kalcanızı yerden birkac santim yukarı kaldırın. Bunu yaparken, sağ bacağınız goğsunuze doğru cekili kalsın. 3'e kadar sayarak pozisyonu koruyun ve ardından kalcanızı tekrar yere bırakın. Aynı hareketi 10 kez tekrarladıktan sonra bacak değiştirin. Hareketi 12 kez rahatca yapabilir duruma geldiğinizde bir set daha yapın.

Comelme hareketi

Bacaklarınız, ayak uclarınız ileri bakacak şekilde kalca genişliğinde acın. Kollarınızı havada duracak şekilde one doğru getirin. Bunu yaparken, sanki bir sandalyeye oturacakmışsınız gibi yavaşca dizlerinizden kırın. Dizleriniz, ayak parmaklarınızla aynı hizada olmalı, daha ileriye gecmemeli. 2'ye kadar sayıp aynı pozisyonda kalın. Hareketi 12 kez rahatca yapabilir duruma geldiğinizde bir set daha yapın.

Bacaklarınız kalca genişliğinde acık ayakta durun. Elleriniz kalcalarınızda, sağ bacağınızla geriye doğru bir adım atın. Bunu yaparken, sağ topuğunuz havada olsun.

Ağırlığınızı sol bacağınıza vererek comelin. Ama diziniz dik ve ayak parmaklarınızı gecmeyecek vaziyette dursun. 3'e kadar sayıp kalkın. Aynı hareketi 8-12 kez tekrarladıktan sonra bacak
değiştirin. Hareketi 12 kez rahatca yapabilir duruma eldiğinizde bir set daha yapın.

Bacağınız kırık one doğru hamle hareketi

Bacaklarınız kalca genişliğinde acık ayakta durun. Elleriniz kalcalarınızda, sağ bacağınızla geriye doğru bir adım atın. Bunu yaparken, sağ topuğunuz havada olsun. Ağırlığınızı sol bacağınıza vererek comelin. Ama diziniz dik ve ayak parmaklarınızı gecmeyecek vaziyette dursun. 3'e kadar sayıp kalkın. Aynı hareketi 8-12 kez tekrarladıktan sonra bacak değiştirin. Hareketi 12 kez rahatca yapabilir duruma geldiğinizde bir set daha yapın.