merhabalar,
1 2 haftadır salsa oğrenmeye calışıyorum.Her gun vakit ayrılmıyor tabiki,haftada 2 3 gun 1 saat kadar calışabiliyorum.Aslında spor olarak duşunmemiştim eskiden beri dans oğrenmeye merakım olduğu icin salsa oğrenmek istemiştim.Gecen gun farkettimki bacaklarım toparlanmış,gorunumu duzgunleşmiş,şekillenmiş Aynı sıkılığı vucudumun ust kısmındada farkettim.Abartmıyorum gercektende değişiklik vardı.İnanırmısınız nasıl bir mutluluk,nasıl bir moral oldu bana.
Dans etmek kesinlikle cok guzel.Pozitif enerji veriyor,kendine guven geliyor.Hem dans ediyorum,hem egzersiz yapıyorum.İlk defa bir dans oğreniyorum ama herkes oğrenebilir.Şuanda temel figurlerdeyim,bir an once bircok hareket oğrenmek istiyorum.
Aramızda acaba salsa yada başka bir dansla ilgilenen var mı?Bana sorarsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.Netten videolara bakın,salsa gibi daha bir cok latin dansları var merengue rumba tango gibi,ama ben en cok salsa yı beğendim ve en cok oğrenilende salsaymış zaten.Onerimi paylaşmak istedim sağlıklı gunler dilerim