merhabalar
umarım bu yazımı okuyarak cevap verenler olur. daha evvel sitede bu konu işlendi mi bilmiyorum fakat arama yaptırdığımda bulamadım sanırım konuşulmamış. benim sorum şu ben eve zayıflamak icin yuruyuş bandı almak istiyorum. gecen sene devam ettiğim spor salonunun hocası tavsiye etmiyordu. alıyorsunuz hevesiniz kacıyor calışmıyorsunuz duruyor bir koşede diyordu. birde benim hevesle aldığım ve sonra da elimden cıkarmak icin yana yana uğraştığım bir kondusyon bisikletimde oldu. fakat ben 78 kiloya kadar cıktım. eşim yurtdışında gorevli adamcaz 6 ayda bir izne geliyor ve beni her geldiğinde daha kilolanmış buluyor. artık oyle ima falan etmeyip acıktan soyluyor zayıfla diye bu da beni cok uzuyor tabii ev hanımıyım arkadaş gruplarım var. pasta borek gunler vs derken 3 yıldır 70 den inemedim hic diyebilirim. 2 kızım var biri okula gidiyor ama diğeri kucuk. spor salonuna gitmem yada yuruyuşe dışarda cıkmam cok zor eve alıpda faydasını goren olduysa eğer bana bir motive olabilir belki ya da tam tersini yaşayan olduysa... yorumlarınızı bekliyorum sevgilerle...