kızlar yazacaklarımı dikkate alırsanız faydasını goreceğinize ictenlikle inanıyorum.
daha once zayıflama ilacıyla zayıflamıştrım.amasonra aynen geri aldım gectiğimiz yaz donemi başında bir karar almıştım ilacsız zayıflayacaktım.Aynen şoyle yaptım nette bulduğum ince belli guzel vucutlu birkackadın fotosunu pcye kaydettim salonada ayna koydum ayna banyo aynası buyukluğundeydi ve hafif yukarı doğru vaziyette yere koydum ben zayıflayana kadar o ayna salondan ayrılmadı kaydirigubbakcemile3
Bilgisayardan egzersiz videolarını uyguladım yememe dikkat ettim rejim yapmadım ama ekmeği falan azalttım biraz iradeye hakim olmaya zorladımkendimi inanın 4 gunden sonra irade tamamdır istediğiniz kıvama gelmiş durumda hadi en fazla 1 hafta diyelim.Bu arada sıksık o guzel vucutlu kadın fotolarına bakarak kendime gaz verdim aynaya baktıkca zayıfladığımı hissettim sanki o fotolardaki kendimmişim gibi bilincaltıma yerleştirdim.Guzel bir kıvama gelmiştim yanılmıyorsam 1 ay gibi surede 6-7 kg vermiştim..sonra uşendim bıraktım 1 aydırda boğazım acayip acıldı ama bu gece paydossss ediyorum.
Aynı yonteme tekrar başlayacağım sizde benimle bu eğlenceli marotona var mısınız.Buradan birbirimize telkinler verebiliriz.Ekte size netten sectiğim birkac hoş kadın fotosu koyuyorum ozellikle benim gibi kalın belliler icin fazlasıyla ozendirici.Ben birazdan egzersiz yapmaya başlıycam icim rahat şekilde uyuyabilmek icin.
Kesin zayıflatan formul denedim
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kesin zayıflatan formul denedim