Sauna eşofmanı ile spor yaptım
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sauna eşofmanı ile spor yaptım
-
14-10-2022, 04:57:02Herkese merhaba. Ben 2011 temmuz ayında belim ve gobeğimden sıkıldığım icin hırslanıp aerobik yapmaya başladım. Benim icin ilk başlarda cok zordu bu.. Ama babam, annem, ablam ve cevremdekiler belini incelt deyince daha fazla dayanamadım. 1.58 boyunda ve 57 kilodaydım. Hatta bir ara kilo vericem diye yemekten kısıp special K falan yedim baktım kilom 60 olmuş. Goğus bolgesinin altındaki kat kat yağlarım belirgindi... Vucudum kat kattı yani.. Eve spor aleti almıştık hani bel icin cok iyiymiş adı twist ustune cıkıyosunuz bel inceliyomuş falan. Onlardan cok yaptım ama işime yaramadı. Diyet falan beni sıkıyor... Twisti aldığımızda hediye olarak sauna eşofmanı gelmişti. bende onu denemeye karar verdim. Temmuzda biliyorsunuz heryer yanıyorduu. Ve yuruduğunuz an terliyordunuzz. İşte ben o sıcaklarda eşofmanı giyip oryantal aerobiğe basladım. Ve goğsumun altındaki yağlar gitti hatta kemikler meydana cıktı :S cok kotu gozuksede hala kemiklerim belirgin... Ustume dar gelen kıyafetler olmaya başladı. Eşofmanın altını giyiyordum ben sadece. Şuan gobeği kapatacak şekilde sarıyorum amacım gobeğimi eritmek. Belimide eritti sanırım kalca kemiğime dokunduğumda elime yağlarım geliyodu şimdi kemiğe dokunabiliyorum. Ama mezurayla olctuğumde gobeğim olduğundan dolayı midem doluyken 85 cıkıyor. Ac karnına 82-80 değişiyor boyle. Bide ben tam olcu almayı beceremiyorum tam kemik uzerinden almayınca gobek deliğine hizalayınca 79 cıkıyor. Lafın kısası sauna esofmanıyla ben eridim. Selulitlerimde azaldı. Gecen gun tartıldım ve 52 kilo cıktım. Şimdi korktuğum tek şey bana bundan sonra zararı olurmu, su kaybediyorum diye 3 litre su iciyorum gunde. Yorumlarınız icin simdiden tesekkurler...