koşu bandı, mekik, bisiklet,step im var nasıl bir programla zayıflayabilirim.....

25 yaşında 67 kiloyum.

6aylık olu doğum yaptım 61 kiloyla hamile kaldım hamileliğim boyunca hic kımıldamadan yatmak zorundaydım son bir ayında cok kilo aldım 74 kiloyla doğum yaptım ama bebeğim hayatta olmadıgı icin bu kiloları gormek beni psikolojik oalrak mahvediyor hala kendimi hamile sanıyorum cunku moralim cok bozuk bir ay oldu doğum yapalı 13 temmuzda doğum yaptım ne kadar cabuk kilolarımı verirsem o kadar cabuk toparlanır gibi hissediyorum bu konuda ne olur yardımcı olur zayıflamak icin her turlu fikir oneri tavsiyelerinizi bekliyorum ne iceyim ne yiyeyim ne yapayayım ayrıca van da yaşıyorum van da onerebileceğiniz bi diyetisyen var mı
eminimki bir cok kişi spora başla diyecek evimde her turlu spor aleti var koşu bandı bisiklet step mekik aleti var doğum yapalı 58 gun oldu ve henuz lohusalık devam ediyor ve cok fazla kanamam oluyor zaten hamileleğim boyunca ozellikle 5 ay boyunca hergun kananam olmuştu doğumda cok riskli olunca bunyem cok dermansız kaldı evde yurumek bile dağa cıkmak kadar zor oluyor birde kanamam artar diye korkuyorum keşke bende diğer hamileler gibi bir hamileleğim olsaydı onlar gibi doğum yapıp bebeğimi kucağıma alabilseydim şimdi kucuk bir mezara bakmak yerine ona bakardım.....anlayacağınız moralim sıfırın altında bir milyon kendimi toparlamak istiyorum

evde koşu bandı, mekik, bisiklet,step i duzenli bir şekilde nasıl kullanabilirim ne kadar zaman kullanmalıyım malum okul sezonu başlıyor bende sabah grubu oğretmeniyim yaz saatinde 7.30 da kıış saatinde 6.30 ders satti başlıyor onerilerinizde bunlarında bir onceliği olabiir ama zayıflamam şart cunku henuz seminer donemi başlayalı bir hafta olmasına rağmen herkesin "hamilelik nasıl gidiyor bebek nasıl aaaaa karnın niye yok bebeğe ne oldu ................" bunun gibi karşılaştıgım birsuru soru moralimi bozuyor ama nerden bileceklerki benim canımın nasıl yandıgını onlar iyi niyetinden soruyor sanırım ne kadar bunalımda oldugumu anlatabilmiştirim belki kanman niye 58 gun surmuş diye merak edenler olabilir ama defalarca doktora gitmeme rağmen herhangi bir nedeninın olmadıgını soylediler ve cok da onemsemediler acıkcası artık 60gune yaklaşınca bir ilac verdiler birkac gune kadar bu kanamayı keser dediler