amacım sadece yaptığım egzersizleri yarıda bırakmamak adına gunluk olarak buraya ne yaptıysam ne yediysem yazmak motivite olmaktır.

derdim zayıflamak değil sıkılaşmak formda kalmak en onemlisi de hamilelik oncesi bir form yakalayıp o yonde ilerlemektir..

şimdi 13 nisan itibariyle olculerim ;

kilo: 71.8 , boy : 1.82 cm , bel: 87 cm , kalca: 105 cm , basen ust bacak en kalın yer : 60cm , baldır alt bacak en kalın yer: 36cm

goğuste 90cmdir..

2 gunden beri yediklerime dikkat ediyorum ..
sabahları 1 haşlama yumurta ,1 salatalık ,1 domates salata yapıp uzerine zeytinyagı dokuyorum ,meyve cayı ile iciyorum 2 dilim incecik kesilmiş cavdar ekmeğiyle..doymak zorunda kalıyorum ...ızdırap gibi ama mecburummm... bizim bakkalda kepekli yok bende cavdar alıyorum umarım bi sakıncası yoktur
oğlende yemek tabağımı kuculterek işe başladım
bi tabak etli bakla yemeği yedim

aksam dunden bulgur pilavım vardı icine salatalık malz.doğrayarak kısır nıyetıne ekmeksız yedım

cok ham vucudum oyuzden soyle yapıcam 1 hafta boyunca nivea badynin evdeki cdsini kullanıcam(1saatlik) ..yarın başlıyorumm sonraki hafta da ise kaale alınmadığım topikteki video ve egzersizleri yapıcam kademe kademe arttırarak umarım konunun sahibi hakkını helal eder..

yarına iş bırakmamak icin bugunden her bi işlerimi bitirdimmm coktaa yoruldummm..

neyse yarına hazırımmm en azından