bende bir sure once spor salonuna yazılmaya karar vermiştim ama gittim gordum bizim burda ki spor salonlarında millet sıra bekliyor aletler icin oyle feci kalabalık

Annişkomla karar verdik kızlar her akşam işten gelince hafif yemeğimizi yiyoruz (herşeyden cok az yarım porsiyon sadece )
Saat 21:00 gibi yuruyuşe cıkıyoruz tam 1 saat yuruyuş yapıyoruz tabi oyle sahilde gezer gibi değil ama koşmuyoruzda belirli bir tempoda :dance: Bide bende termal korse var onu giyiyorum feci terletiyor.. Kim demiş şehir hayatı spor yapmama engel diye guclubacismile alın size en etkili sporlardan birisi hemde Zeytinburnunda yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
10 gunde 1,5 cm inceldik :sm_cool: ve inanın kızlar bu bir alışkanlık oluyor insanda ya diyorum bunca zaman akşamları evde kos kos oturmuşum ne kadar kotu yapıyormuşum:sinifsinif: Eve geliyorum bacaklarımdan ateşler cıkıyor resmen kaydirigubbakcemile2
Spor salonuna gidemiyor olabilirsiniz ama gunde 1 saati kendinize ayırın 24 saatte sadece 1 saat cok değil inanın insan kendini daha positif+ hissediyor opuyorumnanaktan
hepimiz bunu yapabiliriz a.s. a.s. a.s. a.s. :enbuyukkk: