Arkadaşlar merhaba, 20 yaşındayım boyum 160, 47 kg falanım, arada bir 46-48 değişiyor ama en fazla o kadar oynuyor rakam.
İnanılmaz uyuşuk bir insanım artık kendimden gına geliyor 24 saat boyunca her işimi uzanarak hallederim yemek yer yemez yine uzanır tv izlerim tek aktivitem okula gitmek onda da metroya yurumeye uşeniyor ve sırada otururken yoruluyorum hayata bakar mısınız?
Son bir aydır sırt ağrılarım oluyor, bazen de bacaklarımda oluyor. Ya artık vucudum hareket etmek istiyor hissedebiliyorum. Nasıl da uşeniyorum anlatamam
Daha once herhangi bir profesyonel veya amator spor gecmişim yok, zaten boyle bi insanın spor gecmişi olamazdı başlamadan biterdi.. Sadece lisedeyken akşamları mekik cekerdim 30-40 tane, birkac ay bunu her gun yapmıştım sebepse beni zorlamıyordu kolay yaptığımı gorunce de hoşuma gidiyordu sırf ondan yani maksat hareket olsun.
Şimdi ben spora yazılmayı duşunuyorum, pilates duşunmuştum ben cunku duruşu duzeltiyor diye sırtım icin iyi geleceğini tahmin ettim bir de bacaklarımın sıkılaşması, hatta mumkunse biraz uzaması ?? da istek listemde. İzmir Bornova'da yaşıyorum, birkac spor salonuyla goruştum pilatesin antrenoru ya yok kendin yapıyorsun istersen ya da var ama haftada sadece 2 kez ve 100 tl. Normal fitness ise 3 ay 200 tl genelleme yaparsak.
Bir de son gittiğim salonda bana ''bence sen fitness a yonel, daha iyi senin icin'' dediler. Ben boyle demelerini salonlarında pilates olmamasına bağladım ama, aranızda bilen fikri olan var mıdır? Hangisine yonelmeliyim, ne tur egzersizler yapmalıyım? Biraz gobişim var bir de işte bacak durumu, aslında bir de kollarım aşırı ince vucudumun diğer yerlerine gore.
Yorumlarınızı beklemedeyim.