Arkadaşlar bu oyle bi programki kalın bacaktı buyuk popoydu hepsine cozumu var. ana temasında vucudu şaşırtarak calıştırmayı hedefliyor. izlerken oldukca kolaymış gibi gorunsede gayet zor bir fitness programı. uygulamaya başlayacak kişilerin 90 gun boyunca pes etmemesi gerekiyor. başladığınızda ilk hafta yuruyemeyecek kadar halsiz olacağınız bir calışma programıdır. etkisi ilk bir ayda gorulur. doksan gunun sonunda sonuc almamak imkansızdır. gerek kilom var vaktim yok diyenler icin, gerek vucuduna şekil vermek isteyenler icin gercekten ideal. zorlamasına karşın emeğinizin karşılığını da sonuna kadar veriyor. ben daha once insanity yaptım ve ağırlık kullanmadığı icin istediğim sonucu alamadım.

Tek kotu tarafı alet edevat alınması gerekiyor: Ağırlık ve direnc bandı ya da barfiks barı (kollarım gucsuz olduğundan ben barfiks cekemiyorum aynı hareketleri bantlada gosteriyorlar)

ben direnc bandı alamadım tekrardan pilates bandı ve 4 kiloluk ağırlık kullanıyorum. 1. gunumu yaptım daha. sizinde bana katılmanızı istiyorum. link isteyenler ozel mesaj atarlarsa hemen yollarım. eğer ilgi olursa yemek programıyla ilgilide bilgi vereceğim. herturlu sorunuzu alabilirim.