Topigimiz herkese hayırlı olsun

Merhaba canlar nasılsınız

Bu benim ilk konum inş. Hepimize faydalı olur

Kızlar coğumuzun arka odalarında kullanılmayan, bir koşeye atılmış, yalnız bırakılmış, garip kalmış, hevesle alınmış ama kullanılmadığı icin bir fazlalık gorulen! eliptik bisikleti bulunmaktadır. .

Bu duruma bir dur demenin zamanı geldi de geciyor bile

Ben zamanında duzenli 15 gun 1 saat 20 dk binerek 10 cm incelmistim. .

Tabi avokado yağı surup (yağ yakma ozelliği var) sahuna eşofmanı giyerek yada kendimi strecleyip uzerine eşofman giyiyordum. Ayağıma corap giyerdim ki terler akıp yerleri ıslatmasın (hala oyle terliyorum)
Doğum kontrol hapı yuzunden 10 kilo aldım 3 ayda uzerine hamile kaldım 88 kilo oldum

kendi cabalarımla 2 yılda 78 e indim.
şimdi 8. Zayıflama grubundayım yeni eliptik bisiklet aldım altis mk750 .. 1 ayda ara ara binerek toplamda 10 kere olmamıştır. Kalori de sayarak 74.5 indim 3.5 kilo daha verdim

Şimdi yine eskisi gibi devamlı eliptik bisiklete binicem ve bunu hep birlikte grup olarak yapmak istedim.. Cunku birbirimize destek olursak devamlılık ta olur. Şimdi arkadaşlar ne dersiniz hep birlikte sağlıklı bir sekilde zayıflayalımmı

Evet diyorsanız pazartesi başlıyoruz
Kurallarımız gelsin ozaman

KURALLAR
Pazar gunleri tatil
15 gunluk kurlar halinde yapılacak.
Katılmak isteyenler isim yazdıracak.
15 gunun sonunda tekrardan isim yazdırarak, ikinci 15 gunluk programa katınıla bilinecek.
Arada girmek isteyenler de katıla bilir bizimle bildirim yapıp diğer 15 gunluk programla devam eder.
Herkes 15 gunluk programa katılırken ve biterken
Kilo , Bel , Kalca , Basen , Tek Tek Sağ Sol Basen ve ekstra Gobek olcusunude yazıcak
yani bir programın başında birde sonunda olcu bildirilecek.
Hergun en az 20 dk olmak uzere binmek zorundasınız
20.. 30.. 40.. 50.. gibi size kalmış dakikalar en coğu olarak.
Her akşam bildirim yapıp kac dk bindiginizi yazacaksınız
Bildirimde 3 gun bulunmayan kişi programdan cikartılacak
(Bize bildirip zaruri durum olduğunu soyleyen kişi , o 15 gunluk programdan izne ayrılıp
Diğer programlara katıla bilir. )
Ve en onemlisi en az 2 litre su icilmelidir.
Kurallara bakıp korkmayın lutfen

Olcunuz, kilonuz, gunluk binip ictiğiniz su yazılacak ve en onemlisi Azmedicez kurtulucaz bu kilolardan

Unutmayın biz kadınız ve kadınlar azmederse istediklerini rahatlıkla yapıp Başara bilirler.
Sadece gercekten istesinler.
Kimseye kulak asmayın
ben eliptik bisiklet sayesinde
Beni gorenler şok oldu herkes beni konuşuyor ne kadar kilo verdin sen diye ama sadece 3.5 kilo verdim ama inceldim vucudum sıkılaştı

soyle soyliyim ben suan 74.5 kiloyum ama 63 kilo ken de 40 veya 42 beden giyerdim
şimdi 74.5 olmama rağmen 42 beden giyiyorum

Boyum 1.72
Yani hersey sizin elinizde elinizden geleni kendinizden esirgemeyin

Hadi ozaman herkesede ornek olup bu konu hakkında hep merak edenlerinde kilo vererek kafaların daki sorulara cevap olalım

Eliptik bisiklet devamlı yapılırsa sıkılaştırıp kilo verdirir
asla bacak kalınlaştırmaz..
Gunluk 1 saat binerek 500 calori yaksanız uzerine calori sayarak yediklerinize dikkat etseniz 1 ay icinde en az 2..3 kilo verirsiniz
kendim bir orneğim 6 kilo verdiğimi biliyorum. Ama en sağlıklısı 1 ayda 3 kilo vermek. Sıkılaşmak cabası

Ozaman listede ilk ben
elyesa27
Kilo-74.5 Bel- 82 Gobek-101 Kalca-107 Basen-101 sağ Basen- 64 sol Basen-64.5
Elvin13
Kilo 65.200 Bel- 71 Gobek-82 Kalca- 92 Basen- 100 Sağ Basen- Sol Basen-
GirLookingForLove
Kilo-50 Bel-70 Gobek-85 Kalca-92 Basen-90 Sağ Basen-58 Sol Basen-55
Eldam
Kilo- Bel- Gobek- Kalca- Basen- Sağ Basen- Sol Basen-
Yarışma PAZARTESİ Başlayacak'tır

Hepimize yeni grubumuz hayırlı olsun