Oncelikle herkese merhabalar. Gecmiş bayramınızı da kutlarım
Siteye uzun zamandır giremiyordum bugune nasipmiş. Okuyunca bu da dert mi ? diyebilirsiniz ama internetteki blog yazılarını okuyup, deneyip, başarısız sonuclar almayı goze alamadım acıkcası. Buradan size ulaşmayı duşundum.

Hatırlanacağımı pek duşunmuyorum o yuzden kısa bir ozet geciyorum. Kucukken kortizon kurbanı oldum, daha sonra polikistik over sendromu yaşadım.O yuzden senelerdir şişman hatta hayatımın bir doneminde obez sayılacak kadar kiloluydum. Şu an 23 yaşındayım ciddi olarak 2-3 senedir diyetteydim. 40 kilo kadar verdim. Yalnızca 5 kilom kaldı Eskiden vucudumdaki catlakları cok takardım aklıma şu an aklıma taktığım daha buyuk bir sorunum var. Bu vucut nasıl sıkılaşacak ? Tabi ki spora gidiyorum fakat sıkılaştırıcı krem, losyon bir şey kullanmalıyım gibi hissediyorum cunku ozellikle gobek bolgemde aşırı sarkma var. Bu tur konular hakkında pek bir tecrubem ve fikrim yok. O yuzden sizin fikirlerinizi almak istedim. Belki benim gectiğim yollardan gecen biri vardır bilgisayarlarının ucunda.

Şimdiden vereceğiniz her cevap icin teşekkur ederim. İyi gunler dilerim.