Temel Cimnastik 3-9 yaş arası zorunlu olmalı
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Temel Cimnastik 3-9 yaş arası zorunlu olmalı
-
14-10-2022, 04:26:20cimnastik sporu tum sporların temeli olup dunyanın gelişmiş ulkelerinde zorunlu eğitim olması ne kadar onemli oldugunu bir kez daha hatırlatma ihtiyacını hissetiriyor bir cimnastik antrenoru olarak, Turkiye de ise gelişmiş ulkelerin cok gerisinde oldugumuz bu konuda devlet politikalarıyla grekse federasyonların politikalarıyla spora ve cimnastik sporuna verilen onemin neresinde oldugumuzu olimpiyat sporlarında aldığımız madalyalara bakarak anlayabiliriz sanıyorum, bunun yanısıra işin ehli olmayan bircok insan spor hakkında fikirler vererek programlar hazırlayarak kişilerin veya cocuklarımızın yanlış egzersiz metodlarıyla sakatlanmalara ya da spordan tamamen uzklaşmasına sbep olmakta ve geri donuşu olmamaktadır ağac yaşken eğilir atasozunden yola cıkarak saglıklı bir cocuk yetiştirmenin yolu 3 yaşından başlayarak cocuğunuza cimnastik eğitimi alabilmenizden geciyor. sporun sayısız faydaları vardır ama sporu yaşam tarzı haline getirmek ve sağlıklı bir omurga kas ve iskelet yapısına sahip olmak ancak erken yaşlarda spora başlamakla mumkundur. cimnastik eğitimi icin bana ulaşabilirsiniz ....