Acıklaması ;
[BBu cihaz sayesinde vucudunuzdaki fazla yağlar parcalanır. Gunde 20 dakika kullanım ile fazla yağlarınızdan kurtulalarak ideal vucut olculerine sahip olabilirsiniz
.
Konforlu ve ergonomik yapısı sayesinde kullanımı oldukca rahattır.
AirClimber hafiftir, kolay taşınabilir, fazla yer kaplamaz ve montaj gerektirmez.
AirClimber Kardiyo calışması cercevesinde direnc sistemi uygulayarak tum vucudunuzun sıkı ve formda kalmasını sağlar.
Kullanımı son derece kolay bir fitness aletidir. Kolay hareket eden yapısı sayesinde AirClimber kalcalarınızın, basenlerinizin bel ve gobek bolgenizin incelmesini sağlar.
Aletin hava kompresorlu yapısı dizlere ve ayak bileklerine basınc oluşmasını engeller,daha uzun sure ağrısız ve acısız spor yapma imkanı sağlar.
Kısa surede keyifli bir şekilde yağ yakabilirsiniz.! AirClimber Sistemi ile gunde sadece 20 dakika step yaparak ayda 8 kilo verebilirsiniz.
Aynı zamanda ekstra guc ipleri sayesinde kollarınızı da calıştırarak triseps ve bisepslerinizi guclendirebilirsiniz.
AirClimber hep hayal ettiğiniz tum vucudunuzu aynı anda calıştıran bir fitness urunudur. Calışmanızı direnci azaltarak ve arttırarak kişiselleştirebilirsiniz.
Vucudunuzda yaşayacağınız gelişmeleri daha iyi gorebilmek icin cihaz uzerine entegre edilmiş olan step ve kalori ekranını izleyebilirsiniz.
ABDde 9650 erkek ve 8520 kadın kullanıcı arasında yapılan araştırmalara gore 20 gunluk duzenli kullanım sonucu zayıflama oranları:

Air Climber ın 5 fonksiyonlu elektronik bir ekranı bulunmaktadır:
Spor yapılan toplam sure
Adım/Dakika
Toplam step hareketi sayısı
Nabız olcer
Yakılan toplam kalori.
AirClimber Teknik Ozellikleri:
Maksimum kullanıcı ağırlığı: 135 kg
Urunun Ağırlığı: 12,5 kg
Dijital Gosterge : Zaman, adım/dakika, toplam adım, kalori ve geciş modu.
Gosterge Tipi : LCD ekran.
Diğer Ozellikler : Kaymayan ayaklık,
Step icin cift hava koruğu
Luks kaymayan ayak platformu vardır.
Paket İceriği;
1 Adet 3 ayrı egzersiz proğramı iceren DVD
1 Adet Uzmanlarca hazırlanmış ekstara diyet proğramı
1 Adet Guc ipi
AirClimber Egzersizi Eğlenceli Kılar!
Tempolu bir muzik eşliğinde hic sıkılmadan dans eder gibi vakit gecirken kilo kaybedip forma girin!
AirClimber Sistemi ile hava uzerinde adımlarınızı atarken kardiyo yapın, kilo kaybedin ve daha sıkı karın kaslarına sahip olun!
Fitness yaparken ağrıyı ortadan kaldırmak icin hava kullanan eğlenceli bir egzersiz aleti, her adımda karbonhidratları yakarken, formsuz vucudu kaldırır ve forma sokar!
Brendanın heyecan verici egzersizleri, yağ yakma, komple vucudu forma sokma ve karın egzersizlerini birleştirir ve daha hızlı sonuclar elde edersiniz. ][/B]
Cok merak ettim bunu ya:44: