ibrahim ethem hazretleri ibrahim ethem duası hz hazretlerinin duası hazretleri kimdir
İlahî! Sen fazl u kerem ve izzet u ikram sahibisin; benimse tek sermayem hatalarım ve gunahlarım; ne olur kulunu affet!
İsyankar isem de affına olan umidim hic sarsılmadı; diliyor ve dileniyorum; kapıkulunu umduklarına nÂil et!
İşte huzurundayım ve suclarımı itiraf ediyorum; merhametinle muamelede bulun ve bu Âciz bendeni azaba dûcar kılma!
Halk hep sÂlih bir insan olduğumu duşunuyor; halbuki ben onların en kotusuyum; merhametine iltica ediyorum; beni bana bırakma!
İlÂhî! Asî kulun yine kapına geldi; (dağlar azametindeki) gunahlarını ikrar edip, ellerini Sana acıyor ve sadece Sana acar,
ŞÃ‚yet Sen mağfiret edersen, hic şuphesiz o Sen’in şÃ‚nındandır; kovarsan dergahından, beni Sen’den başka kim affedebilir?!
İlÂhî! Gonlumde nedÂmet hisleri, butun masiyetlerime “tevbe!” diyor ve kurtuluş fermanımı bekliyorum.
Hesabın pek ince olduğu o şedîd gunde, ey yardım talebinde bulunanların biricik yardımcısı, nÂcÂr, Sen’in yardımını istiyorum.
İbrahİm Ethem Hz. Duasi
Ayetler, Dualar, Hadisler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ayetler, Dualar, Hadisler
- İbrahİm Ethem Hz. Duasi