Herkese merhaba.

Ben genetik olarak 30 yılımı son derece şanlı gecirmiş bir bunyeyim. Kilo aldığında bile şişmanlaşmayıp biraz irileşirdim ama sanırım 30 yaşın etkilerini yaşıyorum son bir yıldır.

2 sene once cok zayıf olduğum icin herkes kilo al diye gaza getirdikce getirdi, benim hayatımdaki stres etkileri de ortadan kalkınca ben yedikce yedim. 10 kiloya yakın aldım. kilo ile ilgili hicbir derdim yoktu ama vucudum inanılmaz derecede deforme oldu. bacaklarına fiziğine hep cok guvenen biri olarak inanılmaz bir hale geldim bir anda. sonra bi 6 kilo civarı verdim, verdiğim kilo bana yetti ama vucudum eski haline hicbir şekilde donmedi. bacaklarım kalın kaldı ve basenlerim genişledi. kilo olarak derdim yok ama bu deformasyon inanılmaz uzuyor beni. kendime guvenimi kaybetmiş bulunmaktayım. Bacaklarıma bakamıyorum bile hem kalın hem selulitli, ilk kez yaşıyorum boyle bir şey. Hantallaştım resmen.

Bir iki kez spor salonuna pilatese yazıldım ama cok duzensiz bir yoğun bir calışma hayatım var, mumkun değil. ben de artık oralara para sacmamak icin kendim evde yapmaya karar verdim.

Gunlerdir hem burayı hem başka sitelerdeki yorumları okuyorum. Ben yuruyuş ve ebru şallı selulit savar ve ebru şallı ile super popo yapmaya karar verdim. akşam vaktim olmasa da sabah erken kalkıp yapıcam. Hem sizlerle de uygulamada gercekten bir şeyler fark ediyor mu bunu paylaşmış olurum.

Niyetim gunde en az yarım saat yurumek ve ustune bir gun selulit savar bir gun super popo yapmak. Bunlar bitikten sonra da -umarım bitirebilirsem- karın ve kola gececeğim.

Kendimi gaza getirmek ve yolumdan donmemek icin de bu başlığı actım Umarım bu surecte bana katılanlar da olur.

Bu arada not olarak yemeklerimden feragat edebileceğimi sanmıyorum ama ben cay kahve dışında neredeyse hic ama hic su icmeyen biri olarak besin anlamında sadece su tuketimine dikkat edeceğim.

Boyleyken boyle. evde olcu yapabileceğim bir şey olmadığı icin akşam olcumlerimi de paylaşacağım.