7 senedir yani 7 yaşından beri karate yapıyor. siyah kuşak dan 1.
Haftanın 5 gunu antrenmana gidiyor. Bildiğiniz uzere kiyafetleri bembeyaz. Regl olmaya daha tam alisamadi. Ped takiliyken rahat edemedigini soyluyor. Antrenmana ilk gunleriyse esofmanla gidiyor. Kiyafetim yikanmadi diyor. Ama hocalari antrenmana bile izin vermiyor esofman giymelerine ki macta karate kıyafetlerini giymeleri mecbur. Bikac gune bisey demiyo sonra kiziyo. Adetliyken evden cıkmak, birşey yapmak istemiyor. Ve bu hafta pazar gunu yani 21 inde macı var.(yarın) bugun adet gunu. Ve bu mac onun icin cok onemli. Ne onerirsiniz. Ben hep soyluyorum. Rahat ol doğal bişey felan ama olamiyor. Hap falanda İcmez. doktordan utanır başka bi yontem. kardeşim kayseride yaşıyor. ben mmersin deyim. işim sebebeiyle tatilde felan bazen gidiyorum yanlarına. telde konuşuyoruz onun dışında. Kulupten diğer arkadaşları sanırım tampon kullaniyorlardir. Zaten kuluplerinde 20-21 erkek felan var 3 kız var. Siyah kuşak ozel antrenmanlarinda. Zaten diğer ikisinden biri 18 biri 19 yasindami ne. yardım edin lutfen.