***25.02.2019 - 62.0 kg
Olculer;
Goğus - 90cm
Bel - 72cm
Gobek - 85.5cm
Kalca - 102cm
Ust bacak - 60.5cm
Alt bacak - 36.5cm
Diz - 36.5cm
Kol - 28cm

***25.07.2019 - 58.2 kg.
Olculer
Goğus - 86cm
Bel - 68cm
Gobek - 78cm
Kalca - 98cm
Ust bacak - 57cm
Alt bacak - 35,5cm
Diz - 34,5cm
Kol - 27cm

***25.02.2020 - 56.5 kg
Olculer
Goğus: 86cm
Bel: 65.5 cm
Gobek: 71 cm
Kalca: 95 cm
Ust bacak: 55 cm
Alt bacak: 34 cm
Diz: 32 cm
Kol: 26 cm

Oncelikle herkese merhabalarr diyorumm,

Yaşım 21 ve kilom 57 olmasına rağmen bolgesel sorunlarım var ve bu beni artık fazlasıyla rahatsız etmeye başladı. Tam olarak "slim fat" denen kavrama uygunum cunku small beden giymeme rağmen yağ oranım cok fazla... Bu nedenlee hazır okulum bitmişken (!) hayatımda bazı şeyleri değiştirme kararı aldım. Kendimi daha iyi hissetmek icin YAĞlarımdan KURTULMAM LAZIM!!! Ozellikle GOBEK ve UST BACAK uzerine yoğunlaştığım ve cardio ağırlıklı bir spor ve sağlıklı beslenme rutini oturtmak istiyorum.

Bu forumda spor konularının neredeyse hepsini okudum ve kendime uygun olanları harmanlayıp sporu hayatıma almaya karar verdim. Bu yolda bircok girişimim oldu fakat devamlılığı sağlayamayıp yarıda bıraktım hepsini. 30 day shred, T25 gibi programlar yarısına kadar gelip bıraktıklarım arasında... Youtube'dan da bir suru kısa, bolgesel videolar denedim fakat dediğim gibi ya okul ya TEMBELLİK (!) engel oldu.

Bu konuda oncelikle vucut olculerimi alıp daha sonra da gun gun yaptığım egzersizleri ve oğunlerimi yazarsam devamlılığı sağlayabilirim diye duşunuyorum. BANA KATILMAK İSTEYEN OLURSA BEKLERİİMMM, gazam mubarek olsun

Gun icerisinde KESİNLİKLE yapılacak olanlar :
-En az 2 litre su
-1 kase yoğurt
-En az 30 dk egzersiz

*2 kare bitter cikolata yenebilir... (Tatlı canavarı olan benim icin nefis koreltme unsuru...)
*Ekmek-tuz-makarna-pilav-kola-meyve suyu zaten coOOoooOK uzun suredir hayatımda YOK!!

#Egzersiz olarak 30 day shred'e devam etmeyi duşundum ve bu programı pilatesle desteklemeyi planlıyorum.#