selam arkadaşlar yeni uye oldum ama o kadar sık giriyorum ve bu sitede yazılar başlıklar okuyorum ki anlatamam. okurken bazı noktalarda soru sormak istiyordum nasip buguneymiş. evet şimdi sizden zayıflama konusunda yardım isticem. 165 boyundayım 65-66 da kilom var ve 26 yaşındayım. spor salonu uyeliğimde var ama gitmiyorum istikrarlı bir şekilde devam edemiyorum. ama bu sefer kararlıyım. ben az ve sık yiyerek kilo veremiyorum bana az ve oz olacak. spor yapmadan da veremiyorum eveet tum bunları biliyorsun da neden yapmıyorsun diyenler sesinizi duyar gibiyim valla olmuyor işte aha halim bu demem o ki Allah aşkına biri bana el atsın jdfhvdfn varsa bi tecrubeniz bir yonteminiz dinlemeye hazıırım diyetisyende demeyin cunku hepsi ara oğun veriyor ve ben asla kilo veremiyorumm oyle sabitliyorum sadece. her turlusu ama. daha veremezsem cıldırıca cunku sabah erken kalkıp spora gidebilirim akşam da gidebilirim farketmez yeter ki biri desin ki bak bunu bunu yaptım kilo verdim sporda şu aletleri kullandım iyi kilo verdim
şimdiden teşekkur ediyor ve sizleri selamlıyorum