herkese merhaba. onceden soyliyim forumda bu konu var neden actın demeyin cunku bu başka. LUTFEN buraya SADECE deneyip fayda gorenler yada cevresindekilerin deneyip x fayda gordu diye gozlemleyenler YAZSIN.
Eveeet şimdi gelelim soruna benim sorunum basen ve popo. gobekten ve başka yerlerimden bir şikayetim yok. kilom 55 boyum 165 vucudumda fazlalık olan yerler maalesef ki basenlerim ve popom fakat ne yaptıysam bi turlu oralar gitmiyo. şuan diyetteyim sadece yuzum ve cok olmayan gobeğim eriyo. buraya bir arkadaş dizleri kıvırıp karna cektikten sonra bacağı yukarı aşağa kaldırıp indirmenin cok etkili olduğunu yazmış fakat ben yaptım benim basenlerim değil popom yandı. tamam popodan da şikayetciyim ama basenlerimle beraber gitsin ayrı ayrı uğraşmayayım yani basen ve popolarını eriten hanımlar neler yaptınız da eridi lutfen paylaşın.
NOT: evimde kondisyon bisikleti var ama onun icin de kimileri daha cok basen yapar dediği icin binmeye korkuyorum. ama binip de fayda gorenler varsa koşa koşa yaparım