Tempolu Yuruyerek Zayıflayanlar
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tempolu Yuruyerek Zayıflayanlar
-
14-10-2022, 04:13:05Merhaba arkadaşlar, aslında en etkili ve zevkli olan egzersizi kimse yazmamış, cok şaşırdım. Her gun 1 saatlik tempolu yuruyuşle kısa zamanda kilo vermek mumkun. Gunde 1 saat nedir ki... Tabi kalorili yiyeceklerden uzak durmak gerek bu arada, yani yuruyorum diye kesinlikle onu hakettim, bunu hakettim diye birşey yok, 1 ayın sonunda 5 kilo verdiğiniz zaman bile kalorili yiyecekleri haketmiyorsunuz. Zaten o kadar cabadan sonra insanın ici kaldırmıyor. Ben bile, ki cikolata ve her turlu tatlı hastası bir insanım, bu alışkanlığımı değiştirdim ve canım cektiğinde optiwell marka diyet cikolatalı puding yiyorum. Canım tatlı cektiğinde greyfurt suyu iciyorum. Ayrıca her akşam ya bir bardak sut ya da bir kase yoğurt yiyorum, bu cok onemli, ozellikle de gobeği eritmek konusunda. Boylece herhangi bir diyet programıyla kendime işkence etmeden yediklerime dikkat ederek spor yapmış oluyorum. Ben yuruyuşlerimi gunaşırı 1er saat dvd'den yaptığım body workout ile destekliyorum, yuruyuşu epeydir yapıyorum, yaklaşık 1 aydır. Her gun (belli bir zamanı yok). Gunaşırı body workout'a da dun başladım. Oruc tutanlar icin de tutmayanlar icin de (ben tutuyorum) gecerli bu soylediklerim. Oruc tutanlar da tutmayanlar da nefsini koreltsin arkadaşlar, başka turlu kilo verilmez. Ve hareket edin, gunde 1 saat sadece, bunu yapamamak icin hicbir mazeret olamaz. Bana katılmak isteyen var mı? Herkese başarılar...