Hayırlı gunler arkadaşlar. Ben burada spor merkezimle alakalı sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Belki cok basit bir şey ama aklıma takılıyor akıl almak icin konu acıyorum.
Ben bu pandemiden once bir spor merkezine gitmiştim. (Ama cok luks bir yer değil mahalle arasındaki spor merkezleri olur ya o tarz bir yerdi.). Cok memnundum. Hoca cok ilgiliydi alakalıydı. Gozu hep uyelerin ustundeydi, yanlış bir hareket yaptın mı gelir gosterirdi. Yanlış anlamayın spor her yerde yapılır ama ilgi alaka başka bir şeydir. Hocanın cok sıcakkanlı ve ilgili oluşu artıydı benim icin. Sonra araya yaz girdi, virus belası başladı vs derken spora devam edemedim.
Bu sene cok kilo aldığım icin tekrar spor salonu bakmaya başladım. 1-2 yer baktım icime sinmedi. ''Uyumsuzkurt, en iyi yer bildiğin yerdir. Yine eski spor merkezine git. Artısıyla eksisiyle bildiğin ortam''diyip yine aynı yere uye oldum. Ama daha ilk haftadan pişman oldum. Adamın (hoca yani, oranın sahibi) huyu suyu değişmiş. Eski ilgi alakayı bulamadım. Başından savar gibi konuşuyor, hic alakadar olmuyordu. Sanki zorla konuşuyor gibi. Cok değişmiş gordum kendisini. 3 aylık uye oldum uyeliğimin bitmesine 1.5 ay var. Bu durum cok canımı sıktı hanımlar. Bu durumu kendisiyle konuşmayı duşundum ama şimdiden yuz goz olmak istemiyorum. Uyeliğimin bitmesine yakın memnuniyetsizliğimi soylemeyi duşunuyorum. Sonucta para veriyoruz duşuncemizi soylemeye hakkımız var. Bazen de o zaman cok gec olur şimdiden konuş diyorum.
Belki size bu duşuncem cok cocukca ve basit gelebilir ama aklıma cok takıldı. Bildiğim yer diye gittim, memnun kalmadım. Sizce şimdiden beyfendiyle konuşmalı mıyım, nasıl bir yol izlemeliyim fikir beyan ederseniz cok memnun kalırım teşekkur ederim...
spor merkezi memnuniyetsizliğim
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- spor merkezi memnuniyetsizliğim