İzmir Seferihisar İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri, Turabiye Mahallesi'nde demir kafesli bir kulubenin uzerine yanıcı madde dokulerek yakıldığı ve kulubedeki hayvanın telef edildiği iddialarının sosyal medyada yayılması uzerine calışma başlattı. Ekipler, yapılan araştırma sonucu şuphelinin O.F.B. olduğunu tespit etti. Gozaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından cıkarıldığı hakimlikce tutuklandı. Zanlının sevk edildiği Seferihisar Adliyesi onunde, telef edilen kopeğin sahipleri Furkan Pınar, annesi Habibe Pınar ile hayvanseverler bekledi. Furkan Pınar, "Şila" adını verdikleri kopeklerini cok sevdiklerini ifade ederek, "Olay ben iş yerindeyken gercekleşmiş. Beni arkadaşım aradı 'Kulubesi yanıyor.' diye. Ben koşarak geldim iş yerimden ama olay coktan olup bitmişti. Şila iceride yanarak can vermişti. Kimin yaptığını bilmiyorduk. 2-3 gundur kimin yaptığını arıyorduk. En sonunda polis ekiplerimiz bugun yakaladı. En ağır cezayı almasını istiyorum." diye konuştu.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.