aşure gunu duası aşure gunu yapılacak dua.Meleklerim her kim bu duayı Aşure gunu 3 kere okursa olumden bile emin olur..Zira o sene olumu takdir edilmiş olanlar bu duayı okuyamazlar..ALLAH bunu ona okutmaz unutturur bu duayı kendimiz ve ailemiz okuyalım

ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN...VESSALETU VESSELAMU ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ ECMAİN...
ALLAHUMME ENTEL BEDİYUL GADİM....EL HAYYUL KERİM...EL HANNANUL MENNAN...VE HEZİHİ SENETUN TECİDETUN ES ELUKE FİHEL İSMETE MİNEŞŞEYTANİRRACİM....
VEL AVNA ALA HEZİHİL NEFSİL EMMARETİ BİSSU İ VEL İŞTİĞALE BİMA YUGARRİBUNİ İLEYKE YA ZEL CELALİ VEL İKRAM...
Bİ RAMHMETİKE YA ERHAMER RAHİMİN...VE SALLLAHU ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ VE EHLİ BEYTİHİ ECMAİN...

MANASI ...
Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur...Salatu Selam onun biricik RASUL u Efendimiz sav ve onun aline eshabına olsun..
Kendinden evvel hicbir varlık olmıyan...Varlığı,hayatı,kullarına keremi,ziyade merhameti,nimetler bagışlaması sonsuz ve devamlı olan sensin ALLAH ım...
İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kotuluğu emreden nefsime galip olmam icin yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim..ey CELAL ve İKRAM sahibi ALLAH ım....
Ey ERHAMUR RAHİMİN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamızı kabul et...
ALLAH ın selamı hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ın ve onun alinin ashabının ehli beytinin uzerine olsun..