Merhaba KK
Konum biraz uzun olacak okuyanlara simdiden teşekkur ederim okumayanlarin cani sagolsun.
Ben sıkıntılı bir ailede buyudum, biz kucukken annem hep mutsuz bir kadindi, babamin da saglik problemleri vardi ve savurgan biriydi. Bu sebeple evimizde hic huzur olmadi. Annem de babam da fedakar insanlardir ama o huzursuzluk mutsuzluk bana hep sirayet etti.
Annem babamin ailesini sevmezdi, zaten annemle babam da pek uyumlu insanlar sayilmaz. Annemin sulale tarafi asirinin aşırısı muhafazakar ve tutucu (kiz cocuklarina ilkokul 5'ten fazla okutmamiş insanlar basi acık okuyacak diye) , baba tarafim siradan normal insanlar.

Benim sorunlarim daha kucukken başladı annem kirsalda buyumuş biz sehirde buyuduk. Annemin kendi doğruları vardi kendi ailesine kabul edilmek, onaylanmak vs... Bizi de kendi kirsalinda gibi buyutmeye cok cabaladi ama cevreden etkilenmemize gormemize engel olamadi. Ablam da ben de universite kazandik bitirdik meslek sahibi olduk.

Annem bizi kendisine ve kendi ailesine mecbur olarak buyuttu, kendi ailesi dışında hic kimseyle iletisime girmedi. Misafirlige gittigimizde bile sevmedigi insanlarin cocuklariyla oturup kalkmamiza oyun oynamamiza izin vermezdi. Bizi bir odaya hapseder orda basimizda dururdu.

Benim su an goruştuğum tek akrabalarim anne tarafimdan teyzelerim ve onlarin cocuklari. Cunku tanımiyorum amcalarimi amca cocuklarimi... Bundan sonra da zor cunku onlar da annemi hic sevmiyor ve annem nasil bir insan olursa olsun anneme gozumun icine baka baka hakaret etmelerine de musade edemem.

Ben şimdi kuzenlerimden cok farklı bir hayat yaşıyorum yani hayata bakışım duşunce seklim, onlardan cok farkli. Onlari severim, onlarin da beni sevdiğini duşunurum ama dislandigimi farkediyorum. Bu durum beni cok uzuyor cok yalniz hissediyorum. Zaten hayatim boyunca cevremdeki herkes tatafindan elestirildim yargilandim buna ragmen isyanlarla mucadelelerle, tesbihte hata olmaz kanla, gozyasiyla kendi hayatimi kurdum. Ama illa bi kabullenilis bi sevgi gormek istiyorum. Herkesin bir zaafi vardir ya benimkisi de sevilmek. Hayatimdan cikarmayi da dusundum ama yapayalniz ne yapacağım? bir cocugum var cocuklarimiz arkadas olsun istiyorum. Ne yapmalıyım hic bilmiyorum...