Merhaba,
Buraya yeni uye oldum yazma amacım konuşacak kimsem yok ve gercekten tukenmek neymiş cok kotu yaşıyorum bu hissi.
6 yıldır evliyim ilk başta eşimin ailesi karşı cıktı karşı cıkma sebebi eşim bir sure kimseyle evlenmesin o sure icinde onlara ikinci ev araba vs. Sebeplerden karşı cıktılar evlilik olmasın diye bizi ayırmak icin surekli bni herkse kotu gosterdiler oğullarına buyu yapıp evlenmişim kandırmışım parası icin evlenmişim oysa eşimi tanıdığımda okuldan yeni mezun asgari ucret calışan biriydi bnde calışıyordum duğun surecinde cokmyıprattılar ve evlendik
Altı yıl gecti bu sure icinde zoraki gidiyordum ama gittiğimde surekli canım sıkılıyor geri geliyordum surekli işte biz istemedik evlendiniz vs. Konularla ufak ufak laf sokmalar olunca evimde de huzurm kalmadı eşimi cok seviyordum bırakamadım inanın yemin ederim yazamyrm anlatamıyorum o yuzden detayları bile yazamıyorum dedikleri lafı hareketleri cunku şuan dizleirmn ustune duştuğumu hissedyrm
Geldik bugune 9 aylık oğlum var Bn bayramda gittiğimde k.b oğluma dedi sn buyuduğunde kotu insan olacaksın bize laf sayacaksın bnde dayanamadım ilk defa cevap verdim neden oyle dyrsn ddidm o daha iki aylık melek( gittiğim zaman iki aylıktı) nasıl ona oyle temenni de bulunursun kv. İle geciştirdiler sustum ya sabır dedim iki gun sonra bana geldiler diğer torununa diyor sedef Muhammed falan boş gercek olan sensin Bn durup kaldım yazıklar olsun dedim icimden ama tamamen bittiler kafamda derken dayanamadım gorumcemr yazdım baban bunları dedi Bn cok kırıldım ne olursa olsun bno oğluma laf sayamaz o daha kac aylık onun ne kotuluğunu gordu de yaka cırpıyor bni mi deniyor kavga etmek icin
Gorumce olacak kopek kendi kulaklarıyla duydugu lafı inkar etti sn yalan soyluyorsun Bn bunlarla mesafe koydum gidip gelmedim
Aradan bir ay gecti diğer gorumcem aradı actım tlfnu an vatsaba yazmışsın adalet yerini bulur diye bizim kardeşimiz oldu sn onun icin yazdın demi diye bni arayıp hesap soruyor
Birincisi Bn o kadar kotu bir insan değilim el değil sevdiğim adamın kardeşi icin bunu duşunp yazayım
İkincisi asla ole bşy yazmadım diyelim yazıldı siz nasıl onu kendinize boylece bşy icin yazıldığını duşunerek bir insana hesap sorarsnz kendimi kimseye anlatamadım haykırdım ama karşımdaki insanlar kalpleri kadar duydular bni
Bu laftan sonra tamamen bitirdim
Ta ki pazar gunune kadar gorumcem o gune kadar devamlı huzursuz etti gitmyrm diye surekli aradı mesaj cekti hakaretler suclamalar oğlulaırnı kandırıp buyu yapıp evlendim hzıurlarını bozmuşum beynim yandı artık pazar gunu kaynanam evime geldi oğlunun yanında herşeyi inkar etti dedikleri her lafı bna hakaretlerini ağladı sonuc olarak eşim bni sildi
Kaynanam allah rızası icin anne diye sesimi etmedim sustum dinledim ama tukenmiştim halim yoktu itiraz edeyim yine oğlunun evi diye kalktı ymeke yaptım cayını yaptım oğluyla oturup yesin bnm boynumda oğlunun evinde ac gitti vebali olmasın diye
Kaynanam gittikten sonra eşime dedim annen baban lutfen git goruş neden bunu yapyrsn sn gitmediğin icin bnden biliyorlar bana dsdi snde geleceksin Bn o kadar hakaretten sonra asla gelemem cunku yine sıkıntı cıkacak boylesi daha iyi Bn aranızda olmayayım zaten onlarda bna diyor biz sni istemyrz
Eşim sabah kalktı boşanma savası acacağını soyledi babamı aradı gelin goturun bitti diye annem babam ağlıyor Bnm gozyaşlarım oğlumun ustune akıyor uc gunde iki kilo verdim hic uyumadım surekli ağladım cektiğim zulme
Şimdi cok kotuyum ailem bna dyr sna ne hakaret etseler git goruş eşim aynı şeyi diyor sonuc olarak destek olacak kimsem kalmadı kimseyle goruşmuyorum evde elim kalkmıyor oğluma bakayım yıllarca calıştım ev aldım borc odedşn şimdi bna evde hakkım olmadığını soyluyorlar emeğimi yedirmediler bna huzur vermediler şimdi aynı evde iki yabancıyız sevdiğim adam benm uzulmeme goz yumdu şimdi ev arıyor gitmek icin bnde sınavlara hazırlanıp tekrar işe başlayıp oğlumu alıp gidecegm cok yoruldum artık ailesi yuzunden gitmiyor bu evlilik sonu kotu bitmeden en doğrusunu bizim icin cok uzgunum ne ana ne baba ne kardeş kşmse yok yanımda ağlıyorum kimse anlamıyor şuan daha fazla yazamıyorum cok kotu oldum
Hayatımda ilk defa gercekten tukendiğimi hissediyorum
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hayatımda ilk defa gercekten tukendiğimi hissediyorum