Takıntı haline geldi sanki..
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Takıntı haline geldi sanki..
-
03-10-2022, 10:04:57Kızlar merhaba. Her gun aynı şeyleri duşunup kendime telkin vermekten yoruldum, rahatlayamıyorum bir turlu. Kv ile cok sıkıntılar yaşadım zaman zaman konu da actım. Ben zorunlu hallerde sadece bayramda seyranda gitsem de konuşmuyorum tokalasmiyorum. Hic bir iletisimimiz yok.Simdiki sorun su ki nisanda doğum yapacağım insallah ve mutemelen gelirler. Ilk doğumumda hastanede ilk gun bizle beraber kaldı ve sabah olunca gitti. Yani eve gelip gunlerce kalma durumu olmadı. Kp de bir başka evde kalmaz huyu oyle bağı bahcesi var bu bahaneyle hemen doner. Simdi ben bu kv nin doğuma gelecek olmasına takıldım kaldım. Hic hazzetmeyiz birbirimizden kalmak da istemez gibi geliyor. Annem yanımda olacak ayni sehirdeyiz oğluma da o bakıyor. Oglum 5 yaşında babası yemek evde hazır olduğu surece her turlu ihtiyacını karşılar gayet de iyi bakar oğlum da babasına cok duşkun orda bir sıkıntı yok. Simdi sizce bu kadin 2. Gece kalmak ister mi evde yapilacak hicbir iş olmamasına rağmen? Ilkinde hastanede milletle cene calmaktan, başkalarının torunlarıyla cocuklariyla kiyaslamaktan baska hic bir iae yaramamıştı. Oyle evcimen is yapan bir kadın da degil aramizdaki sogukluktan oturu hic bir sey yapacağını zaten duşunmuyorum istemiyorum da. Ilk torun haberini aldığında hayırlı olsun demekten aciz keske evlenmenize karşı cıksaydım diyen bir kadın. Benim objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Şu son 3 ayımı kafam rahat gecirmek artık bu durumu duşunmek istemiyorun.