Merhabalar..Konuya ortasından dalmış gibi olucam ama -belki de ortada gercek bir konu yoktur-
Bir suredir calışmıyorum yaklaşık 10 ay kadar bir sure bu.Bu zamana kadar yani kendimi bildim bileli okudum ders calıştım,uzun bir eğitim sureci yaşadım.Sonrasında sadece 2 ay boş kaldım Ve cok yorucu olan gece gunduz kavramının olmadığı bir işte calıştım 1.5 sene.Universite donemi,yoğunluk ,ruhsal bunalımlar Ve sonrasında iş yaşamı cok yordu beni.Kariyerimde yukselmek icin girmem gereken bir sınav var Ve ben bu sınava calışabilmek adına 10 ay once istifa ettim.Ancak durumum şu Ki ;icimden hicbir seu yapmak gelmiyor.Calısmak istemiyorum ,yıldım yoruldum.Calısmadıgım her an benim zararıma bunu da biliyorum.Bi yandan yasım geciyor bir yandan maddi rahatlığa bir an once kavuşmak istiyorum.Hayat felsefem bu zamana kadar hep calışmak,tek basına guclu olarak ayakta durabilmek,uretebilmek ,gelişmek uzerine oldu.Fakat oyle bir donemdeyim ki kendimi beynimi biraz nadasa bırakıp duşunmek istiyorum .Ailem eşim cevremdekiker surekli sınava calışmam yonunde baskı uyguluyorlar.Tukenmislik sendromu icindeyim bir bakıma.Nasıl yol alacağımı bilsem de o yola cıkmak icim gucum yok sanki.Atalet halindeyim..