Bir yıldır psikolog terapisi goruyorum. Beni terapiye başlamaya iten şey yaşadığım yıkıcı ilişkiler oldu, tam duzelicem derken tekrar mutsuz olmalarım psikoloğumun canına tak etmiş olacak ki beni psikiyatriste yonlendirdi. Psikiyatrist kan vitamin değerlerime baktırıp britellix 10mg verdi. vitamin değerlerim aşırı duşuk cıktı bu arada, ozellikle b12 160larda d vitamini de cok duşuk bu yaz neredeyse hic guneşe cıkamadığım icin. Sağlık ocağından b12 ve dvitamini takviyesi yazdırdım. Sağlıkocağındaki doktor bu eksikliklerin depresyon yapabildiğini soyledi.
Yani buyuk ihtimalle halsiz, mutsuz, bitik hallerimin sebebi vitamin eksikliği ama yine de psikiyatrist beni psikolog yonlendirdi diye boş gondermedi bence. Birkac gun sonra ilacın bir aylık kullanımı bitiyor ve kontrole gideceğim ama gitmek istemiyorum. Hatta şu andan itibaren ilaca artık devam etmek istemiyorum. uykusuzluk, kaşıntı, mide bulantısı dayanılmayacak seviyede değiller ama varlar. oyle ahım şahım bir duzelme de goremedim kendimde, ki zaten ilac kullanmamı gerektirecek kadar depresif değildim. Psikoloğumun hamile oluşu yuzunden normalde vermeyeceği bir kararı hassas duşunerek vermiş olabileceğini duşunuyorum.

Velhasıl, hazır cok kullanmamışken ben bu ilacı bırakacağım ama aranızda kullanan oldu mu birden mi bırakmak lazım, cunku lustral gibi yavaş yavaş başlamadık birden gunde bir taneyle başladım. Bugun 24.gun .