Sizce hangimiz terketti?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sizce hangimiz terketti?
-
03-10-2022, 10:00:17Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Birkac aylık bir ilişkim var. Fakat son zamanlarda sevgilim beni ne arıyor, ne buluşuyoruz, ne de bana ilgi gosteriyordu. Başka biri olmadığını biliyorum,sadece fazlasıyla rahat. Ama insan bir şeyler paylaşmak ve sevildiğini bilmek istiyor. Birkac kere bu konuda tartışma cıkardım. Her seferinde yaptığını kabullenmedi ve beni sucladı, hep bana yıkıyorsun, ben ne yapıyorum falan diye. Dun yine tartışma cıktı, buz gibi cevaplar veriyordu isyan ettim, yine savunmaya gecti. En son sinirlendim facede guncellemeyle gelen ozellikle takma isim koymuştuk birbirimize, onları sildim. O da dedi ben aldım mesajı, şimdi de hayatımda başkası olduğunu, o yuzden olay cıkardığımı ve isimleri sildiğimi duşunuyor. O şekilde ayrıldık. Sizce ne yapmalıyım? Hayatında başkası yok ama beni de yeterince sevmiyor gibi geliyor veya goruşsek iyi olurdu bence. Sizce bir hafta kadar sonra arayıp goruşme teklif etmeli miyim? Kendimi biraz suclu hissediyorum isimleri sildiğim icin o silmezken veya ayrılık konusu acmazken ben actım. O da suclu gerci. Sevgilisi boylesine ilgisiz, gururlu olan var mı? Niye boyle anlam veremiyorum acaba sevmiyor mu, veya soğudu mu, canıma tak etti. İnsan azıcık caba gosterirdi en azından. Ben ayrılmak istemiyordum, boyle olalım istemedim.