Kizlar,
Dun yazdim ben ama yazamadigim cok onemli bi detay vardi. Onu da anlatmak istedim burdaki herkes elinden geldigi kadar yardimci oldu sagolsun.
Olay su sekilde gelisti, bana onceki gun mesajimi gorup yazmadigi icin kizdim ben. Daha sonra olay buyudu ben de bi foto koydum whatsappa bi erkekle. Kuzenim kendisi aslinda. Ama o da onu sinirlendirmek icin yaptigimi anladi ve allaah o an ipler koptu telefonda bagirip kufur etti. (Hakettigimi dusunenler varsa da cok kirici olmazsaniz sevinirim o an yeterince kiriciydi zaten). Daha sonra bagirirken okuldaymis bazilari gormus duymus vs. Benden ayrildi ona o ani yasattigim icin. Tamam her iliskide kavga ediljr yer yer sinırlar asilir cok ayip ve kotu bi andi ama o laflari edip o derece krizine gerek var miydi.. Ozur de diledim sonradan cok... Bu insani taniyamiyorum. Ayrildiktan sonra her mesajima cevap verdi, her isimle ilgilenip yardimci oldu, bir arkadasima seviyorum ama zamana ihtiyacim var demis. Kafam inanilmaz karisik. Onume mi bakmaliyim yada hatami telafi mi etmeliyim. Berbat bi insan miyim.
Cocuksu davrandim cok soyle dacrandim boyle davrandim ama hata insana mahsus. Yargilayacak dalga gecip asagilayacak insanlara cidden ihtiyacim yok. bunlari yapacak kksi yorum dahi yazmasin lutfen.kocami aldatmadim yani sacma davrandim abartiya gerek yok
Iki delinin kavgasi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Iki delinin kavgasi