iki cocuğum var buyuk olan 13 yaşında kız. Kucuk ise 9 aylık kız. Bebeğimin 3. ayından itibaren calışmaya başladım . Derdim bakıcılar ile.
şimdiye dek 2 bakıcı değişti şimdi 3. sunu de gondermeli miyim bilemiyorum.
1. bakıcımız Turk idi , kapıcımızın eşiydi . İstanbulda senelerce bebek baktığını soylemişti .
3 ay baktı bebeğe , bebeği seviyordu ama buyuk kızımı cok dışlıyordu . Sonrasında aile ici konularımızı dışarda dedikodu malzemesi yaptığını duyduk , bıraktık.
2. bakıcımız ozbekti .Yatılı kalıyordu . Bebeğe inanılmaz duşkundu ama buyuk kızıma cok kotu davranmaya başladı kızım icin kendisine bağırdığını vs iddia ediyordu , bu durum da kızımın en sonunda ağlama krizlerine girmesine yol acınca onunla da yollarımızı ayırdık.
Bu arada buyuk kızım benim ilk eşimden . 2. bakıcımız bebeği cok seviyordu ama buyuk kızıma iftira atıyordu bana bağırdı vs diye . Kamerada oyle olmadığını gorunce ilkinde sustum ikincisinde ise kızım ağlama krizine girdi ben oyle yapmadım diye , kameradan da izledik oyle olmadığını gorunce gonderdik bakıcıyı ..
3. bakıcımız 1 haftadır yanımızda Kırgız bir bayan , hafta sonuna kadar tek sorun bebeğimin ona alışamamasıydı. Elinden yemek yemiyor ama bu aralar diş cıkarıyor diye ona bağlamıştım. ANcak bu bayanın da maalesef ki bebekle iletişimi cok yok . Ben henuz yeni alışmadı derken , hafta sonu bebeği uyumaya zorladığını bebek uyumayınca da sinirlenip bağırdığını , beşiğin icinde sert şekilde davrandığını gordum.
evimizde sesli kamera sistemi var.
musait oldukca izliyorum , cumartesi de işten cıkarken izledim ve şok oldum.
bugun şirketi ile goruştum ve onlarda kadınla kendi dilinde olayı sordular , ağlamış ve bir daha olmayacağını soylemiş ozur dileyerek ..
icimden biri guvenme diyor ama cok sık bakıcı değiştirdiğimiz icin de bilemiyorum.

oturup hungur hungur ağlamak istiyorum şuan .