Benim icimden ders calışmak gelmiyor gelmiyor gelmiyor
Master oğrencisiyim, hocalarımla 5 yıldır birlikteyiz, onları da hayal kırıklığına uğratıyorum. Dediklerini yapıyorum odevleri hallediyorum ama hic de guzel olmuyor ben kendi yaptığımı beğenmiyorum bence vasat oluyor cunku icimden gelmiyor. Yapmak icin yapılmış gibi. Girenler arasından ales puanı en yuksek bendim(90), diploma notum yuksekti, yazılı sınavdan yuksek almıştım. 1. olarak girmiştim. Benden beklentileri baya fazlaydı ama sonuc hayal kırıklığı. Artık ben de kendimi sorguluyorum benim zekam yetmiyor galiba diyorum icimden de gelmiyor. Hocaların gozunden duşuyorum ve bana değer verdiklerini benden bir şeyler beklediklerini biliyorum.Sonuc hic calışmak istemeyerek hayal kırıklığına uğratıyorum. Sonra da utanıyorum onlara karşı. Okula bile gitmek istemiyorum ben neden boyle oldum? Liseli gibi ders ekiyorum şaka gibi. Aileme karşı da boyle. Ailem ve hocalar benim iyi yerlere gelmemi benden daha cok istiyorlar resmen. 17 yıldır araliksiz okuyorum belki de ondandir artık sıkılmışımdır. Silkinmem lazım yapamiyorum nasıl olacak siz nasıl yaptınız? Altından kalkamıyorum sanki ne masteri becerebildim ne kpss yi
Hayal kırıklığına uğratıyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hayal kırıklığına uğratıyorum