Hayırsız arkadaslar
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hayırsız arkadaslar
-
03-10-2022, 09:58:02Arkadaşlar merhaba bi ozel şirkette cslışmaktayım.Her şey ust uste gelio.Evet yaşadıklarımdan dolayı biraz asabi olabılırım.Ama kendı hakkımı savununca insanlar kendılerını bellı edıolar.Sabah ıse gıttım.Gece vardıyasında calısan arkadaslar camı acmadıgı ıcın ıgrenc bı koku vardı.Bende mıdem bulanarak camı actım.Mıdem acayıp bulandı.Sesli sesli cıkarmamak ıcın zor tuttuo kendımı.Neyse kenfıme geldım cay ıcmeye gıttım.Bıtane arkadasım var dedıkı nıye seslı seslı mıdenı tutamadın herkes sana guldu dedı bende dedımkı bunda gulunecek bısey yok herkes kendıne baksın hava aldırmamıslar orası pıslık kokuyo ne yapmıslar bellı deıl s...cmıslarmı kaka mı yapmışlar herkes kendıne baksın dedım.Sonra yıllardır hep sessız takılan huc bır sey anlatmayıp yanımızda duran bı arkadasımız var ya sus yaaa cay iciorum ya dıye sesını yukselttı dedımkı surda vısey anlatıorum bana saygı duyman gerek tekrar sesını yukseltıp cay ıcıorum modem bulanıo dıyınce dedımkı o zaman gıdersın rahatsız olduysan dedım nıye hıdeyım arkadaslarımla oturup sohbet edıorum dedı neyse kalktık mesaıye baslafık bugunde bana dedıkı eskı samımıyetımız kalmıcak sadece 9 saatımı gecırdıgın mesaı arkadasımsın dedımkı zaten senınke ne zaman samımı oldukkı sen konusunca ıyı ben konusuncamı zoruna gıttı dedım bıktım ınsanların bu tavırlarından gercekten mıdem bulanıo artık ablam sen arkadas secemıosun dıyo kıme ıyı dedıysem hep bi şeyı cıkıo ona sen benım mesaı arkadasımsın sadece dıyebılcegım o kadar cok sey olmuştukı hıc bırını onemsemedım.Benım sevmedıgım kızlarla kanka oldu şimdi.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar başka yerde oturma şansımda yok aynı grupta ce vardıyalarımız hep aynı işi bırakıcam ama daha 40 gunum daha var .Bide bana utanmadan yedıgı seylerden ıkram edıo tesekkur ederım ben ıstemıorum deyıp masasına gerı koydum.Siz nasıl davranıosunuz arkadaşlar.Siz neler yapıosunuz.