uzatmadan olayı anlatmak istiyorm. salı akşamı aradım kayınvalidemi canım şunu cekti yarın gelelimde sizde yiyelim dedm tmm dedi. ertesi gun gittik yemek yerken cumartesi gunu kp amcası gelmiş. amcanlar gelcek salonun peteği yakayım dedi. kalabalığız dedi. bizide kendi kendine duşunup olayın icine zaten dahil etmş sizde gelin demek yok gelirsiniz manasında duşunuyor hep. bende anladım durumu eşim calışıyor biz gelemeyz zaten 4 kişisiniz acma peteği oturma odası size yeter dedm. oda niye gelmicek mi işte sonucta dedi. bende gec geliyor 11 12 de dedim. eşimde vardı. hemde bi onlar değil gelini damadıda gelcek dedi. eşimde hemen ordan atladı sende gel musait olursan işin olmazsa dedi bana. ben eşim karışmz die umuyodum. kv ordan hemen atladıı ne işin musait olmazsa ben napayım aradılar caya die gunduzden bişiler yapılcak mecbur gelecek sonucta dedi benm icin. cvp vermedim. konuşmaya devam etti gunduzden gelirsin bişiler yapılcak akşamada kalırsın zaten ertesi gunde pazar evde dinlenirsin die konuştuk. onada cvp vermedm. (elinde ameliyt oldu şuan duzeldi ama tam net değil tabi.) ve cok bozuldum. musaitsen gelde yapalım demek yerine mecbur gelcek ben elimle napayım die soyledi. ben mecbur muyum ? değilim ama gelde anlat. ve ben calışıyorm 7 aylık hamile halimle. hic bişi demedm. moralim bozuldu cvpta vermedim. bugunde misafiri gelcek. carşamba gittiğimizde 3 kerede ayy cumada misafir gelcek ben napcam ne ikram etcem falan diyor. duymamazlıktan geldm. desem ki yarında geliyim akşam bişiler yapalım desem tmm dicekti. neyse komşuya soyleyim bari falan dedi. eşidme soyle dedi. dunden bişiler yapılmştır illaki. madem komşun gelcek cumartesiede yaptırılabilirken benden neden boyle şeyler surekli bekleniyor anlamıyorum beklemeyide gecti mecburmuşum gbi knuşulması normal miii. eşimle evde birbirimize girdik gece 12 1

ben onlara layık değilim calıştığım halde herşey bende bekleniyor elimden gelenide hep yaparım ama bu durumlar beni soğuttu. onlara ev kızı lazımmış herşeye koşan eden bunu anladm artıkk .. 2 gundur kendime gelemedim. yarın gidicek olmamın gıcıklığıda cabası

ya sizinde kv niz boyle mi yada boyle şeyler sizdede var mı nolur yardımcı olun artık bıktım ben napmam gerektiğini bilmiyorm