benim sonum ne olur?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- benim sonum ne olur?
-
03-10-2022, 09:56:59slm kızlar evliyim 2 evlÂdım var annemi 2 ay once kaybettim annemle bağımız cok derindi ki şuan ayrintiya girmek istemiyorum yoksa kendime gelemiyorum benim sorunum eşim kızlar oglum 2. sınıfa gidiyor kızım 5 aylik ve annemden yaşadığım travma ... ustune esimin bana hayatın butun sorumluluklarını yıkması calışma haric odev yaptirirken oğluma surekli bağırıyor yanlış anlatıyor ki ben bana sutlamak icin yaptığını duşunuyorum yada bağırıp cağırıp ben erken kalkicam deyip hemen yatiyor doğal olarak bebeğinde uyuma saati olduğu icin onunla ilgileniyorum odevler sabaha kalıyor sabah kahvaltı +bebek + odev ve oglumun odev yapmama savasi şu saat ve ben bitmis durumdayim yorgunluktan doğru durust sutum olmuyor gece en az 4 kez kalkıyorum uykusuzluk da binince ben tuaf birşey oluyorum bu her gun boyle ve ben cidden yavaş yavaş bittigimi duşunuyorum biraz once aradi sesim cıkmıyor sen niye boylesin senin akıl gidip geliyor diyor o kadar ki cevap dahi vermedim kapattım gidişat bu kızlar bu yaşadıklarım normal mi? Benim sonum cidden ne olur ?