Daha once konumda anlstmıştım. Kayınvalidem surekli para istiyor oğlunun biri daha evlendi diye psikolojisi bozuldu. Gidip gidip bi aylık evlilerde kalıyo ( hic huyu değildi) gelip gelip bizde kalıyo evi varken.
Calışıyordu işten cıkmış. Surekli para istiyor. Nasıl durumda olduğumuzu bilemeden etmeden. Borc icindeyiz diyoruz gercekten durumumuz olmadığı zaman para istedi yokken verdik. Ustune diğer oğlunun kredi kartından da bi haftada bin tl harcamş yemş icmş keyfine bskmış bitirmiş paraları.. Yok diyoruz anlamıyor. Yoktan anlamıyor.. Bi ton laf ediyor.. Yaptığı anneliği kullanıp fedakarlıklarını soyluyor ki o da cok yok.bunu yapmıştım para ver diyor. Vermezsen verdiklerini unutup nankor kopekler diyor. Gercekten paramz yoktu o gun. Olunca eşim veriyor. Faturalar kirayı oduyorlar. O gun veremeyince eşimle kusmuş.. Para vermiyor diye cunku yoktu nasıl versin inanmıyor ki. Hala kusler. Insan evladına bunun icin kuser mi ya iyice sinir olmaya başladım. Ben onu cok seviyorum filan sanıyo.
Yeni gelin de maşallah halinden memnun gibi bir aylık evli kaynanam anca onlarda yatıyor durumlar onlsrında kotu onların paraları da harcıyor ama o da hergun arıyormuş nasılsın anneciğim diye.
Evi pislik icinde dağınıklıktan yurunmuyo kv min. .. Bole sorumsuz, evlÂtları umrumda değil.. Bize gelip kaldı odaya dan diye iki kere daldı. Yatağını bile toplamıyor.. Cok rahat maşallah kendi evinde gibi. sigara iciyor dışarda ic diyorum bozuluyor oteki gelin karışmıo bari ona gideyim diyor. Ben rahatsz oluyorum Kusura bakma diyorum. Bu seferde dışarda iciyor ama sigarayı evin icinde yakıp ole cıkıyor ev yine kokuyor.
Şimdi eşim de annesini merak edip duruyor anne işte malesef merak ediliyo. Ara sole bize gel de diyor bana eşim ben de istemiyorum.. Barışınca yine para isteyecek. Kadın sadece para icin konuşuyor ya o yuzden kusluk valla iyi oldu. Barışınca yandık yine bi ton para isteyip surekli gelecek.
Daha şimdiden Boyle. Bir gun bende kalıyor cok ragstsz oluyorum ne yapacağım ben... Kimsenin rahstlığına arkasını toplamasına Uğraşamam valla ya.
İyice gıcık oldum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İyice gıcık oldum