Merhaba, benim 6,5 aylık bir oğlum var Allahım hepimizinkilerle beraber onu da bağışlasın inşallah.
Ve oğlumun doğuştan buyukce bir nişanı var vucudunun gorunen bir yerinde. Yani herkes gorebiliyor, Doğum beni yani. Ama gecici.
Neyse kaynım boşanmak uzere eşinden ve eşi bu boşanma işini benim yaptığımı soyleyip her gun bana beddua ediyormuş ki kendisiyle 2 yıldır konuşmam goruşmem, benim soylemediğim bir lafı soylemiş gibi gostermişti ve ben de acık acık aradım asla bir daha suratına bile bakmam dedim ve bu olay ona dokundu tabi, zoruna gitti her gorduğu yerde kavgaya tutuşmaya başladı, sen huzurumu bozuyorsun yok bilmem ne demelere başladı ki kendisiyle alakam yok.
Boşanmasının tek sebebi mitomani bence. Cunku hayatımda insanın gozune baka baka yalan soyleyen normal bir insan gormedim.
Neyse işte bu bebeğimin nişanı icin demiş ki herkese: “ benim popomda nişan var diye Janet, kaynanam, kocam hep benimle dalga gectiler” ( poposunu artık nerden gormuşum bilmiyorum ki kendisi tesetturlu ) işte Allah da Janetin oğlunun vucuduna lanet gonderip o nişanı verdi!
Ya ben bu lafı duydum delirdim cıldırdım.
Allah aşkına bu lanet kadına ben bir şey demezsem cıldırıcam, kayınvalidem hala daha boşver havalarında. Daha onceden de instagramda fake hesap acıp oğluma beddua etmişti, bende de amcasının numarası olduğu icin ona soylemiştim, ondan sonra sesi kesilmişti/ ama artık tahammul edemiyorum. O mesajı maalesef sinirden sildim keşke silmeseydim.
Benim bu kadına dava acma durumum olabilir mi? Tum tanıdıklarıma, akrabalarıma, dostlarıma benim onların yuvasını bozduğuma dair iğrenc iftiralarla (misal kocasının yanında yatmışım!) itibarımı zedeliyor.
Eşimin bunlardan haberi yok ki olsa asla iyi şeyler olmaz onu durduramam bu sebeple ben elimde somut deliller olmadan eşimin de haberi olmadan bu kadına okkalı bir dava acabilir miyim?
Sinirimden duramıyorum, Allaha havale ediyorum ama artık oğluma da dil uzatınca tahammulum kalmadı, sinirlerim aşırı bozuk!
Kadın beni hayatında takıntı haline getirmiş, ona gore her şeyin sebebi benim ve ben bu dunyada oldukca o asla mutlu olamazmış! Kocamı oldureceklermiş! Bilmem neymiş!
Yani bu Allahın cezalarının tabiri caizse ağızlarına s....k istiyorum diyebilirim! Nasıl yapabilirim bunu!
Diyelim mahkemeyi karıştırmadan nasıl yapabilirim? Ailesi de asla normal değil! Kızları surekli farklı yalanlar soylemesine rağmen ona inanıyorlar sanırım genetik bir rahatsızlık!
Ben bu insanları nasıl korkutabilirim? Nasıl artık benden bahsetmemelerini sağlayabilirim?
İcimin soğuması gerekiyor, soğumuyor bir turlu!
Aileme de soyleyemiyorum, ailem asla kabul etmez abim cok sinirlidir dunyanın obur ucunda da olsa bulur onları ve hic iyi şeyler olmaz. E eşime de diyemem ben ne yapsam arkadaşlar? Zaten yapı olarak kendi işimi asla başkasına yaptırmadım, yaptırmam da!
Ama şurda tıkandım kaldım!
Lutfen fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler.
İnsanlar cok kotu!
Kadýnca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Hayatýn Ýçinden
- Kadýnca
- İnsanlar cok kotu!