Merhaba arkadaşlar yeni uye değilim ama yeni hesap actım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana cok iğrenc bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
Benim bir kuzenim var kucukluğumuz hep birlikte gecti herşeyi birlikte yapardık neyse buyuduk aramız acıldı ama yine goruşuyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse her hafta. O kusursuz bir guzeliğe sahip. Nereye onla gitsem illa bir "maşAllah kuzenin nasıl guzel " alırım. Gercekten dunya guzeli. Gizlice sevdiğim erkek bile bana kuzenimin cok guzel olduğunu soyledi... ve ben yıkıldım.
Kendisi evlendi, haliyle kocası da cok yakışıklı. Ikisininde işi var, calışıyorlar. Yurtdışında oturuyorum, burada ehliyet almak coook zor kuzenimin ehliyeti var.
Benim tum hayal ettiğim ve yapamadığım alamadağım herşeye sahip... şimdi hamile olduğunu oğrendim benim se daha hic sevgilim olmadı (23 yaşındayım). O bana geldiğinde mutluluk gozlerinden okunuyor. O hep mutlu ben ise onun mutluluğuna şahit oluyorum.
23 yaşındayım ve hÂla universite 2 ye gidiyorum cok sınıfta kaldım beğinim yok kapasite yok... kuldan saklasam bile Allahtan saklayamam. O karnında duran bebekle ilgili hic guzel şeyler duşunmuyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke duşse bi şey olsa sonra da diyorum ne zaman ben boyle kotu bir insan oldum kendine gel diyorum. Ama insan kendine yalan soyleyemiyor işte icimden gelen bu. Yemin ederim ben kotu bir insan değilim ama iş bu kıza gelince kıskanclıktan aklıma gelen kotu şeylerden tiksiniyorum..
Ve kuzenim bu akşam bize gelecek kocası ve annesiyle birlikte...
Icimi actım size bundan başka kimseye bahsedem.
Kuzenimi aşırı kıskanıyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kuzenimi aşırı kıskanıyorum