Hanımlar merhaba akşam akşam yine cok uzgunum ve moralim cok bozuldu daha once lohusalığımda kv ile yaşadıklarımı anlatmıştım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...umdan-getirdiler.1088213/page-8#post-57453998 burdan okuyabilirsiniz

Bu akşam yine eşimle onlar yuzunden kavga ettik oncelikle bunu belirteyim bebeğim 4 aylık oldu bu zamana kadar kv nin bize hic bir faydası dokunmadı işe başladım gelip bakayım diye teklif bile etmedi ihtiyacları olmamasına rağmen sırf zevk icin keci aldı inek aldınonlara bakıyor bize de surekli benim kecim var ineğim var bırakıp gelemiyorum siz yaparsınız zorlanırsan anneni cağırısın diyip durdu neyse biz bir şekilde idare ediyoruz.

Daha bugun kv ile telefonda konuştuk benim işim ile eşimin iş yeri birbirine ters istikamette yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta benim işime yakın yerde ev tutmuştuk. Biz evlenmeden once eşim kendi işine cok yakın oturuyordu evlendikten sonra benim işime yakın tuttuk cocuk da olursa daha rahat olur diye ama zaten bu gecici bi durum seneye mujdelenen benim de işim eşime yakın bir yerde olacak. İşte bugun telefonla konulurken eşim icin o da bu karda kış da o kadar yol gidiyor eklım hep onda sende bi değiştirseydin işini diye soyledi. Ben zaten işimi değiştirmek icin elimden geleni yaptım ve ışacak gibi.
Benim işimin olduğu ve şu am oturduğumuz semp cok daha elit ve guzel bir semt cocuğumuz icin de ileride kreş icin filan daha olurdu ama ne yazık ki eşim benim yanıma gelmediğinden ben onun yanına gitmek zorunda kaldım şimdi kaynanamın bunu soylemesinde ne var ki diyebilirsiniz ama İnan'ın evlendiğimiz gundem beri surekli bu konuda laf sokmalar moral bozmalar oluyor ki bu durumu bilerek evlendik biz. Her neyse bugun yine lafını soktu sanki benim elimdeymiş gibi oğlum senin yuzunden o kadar yol gidiyor bu Karda kışta demeye getirdi ve moralimi bozdu.
Akşama doğru oğrendik ki biz konuştuktan 1 saat sonra o ve kp kaza yapmışlar ama şukur ki ikisine de bi şey olmamış. Arabada bayaa hasar var ama goruntulu konuştuk kv hic bir şeyi Yok kp de kafasını biraz carpmış alnından yaralanmış ama onemli bi şey değil demişler tomografiler celikmiş temiz cıkmış . Goruntulu konuştuğumuzda gayet iyiydiler gulerek konuşturlar ettiler. Yanlarında teyzesi var o da iyi deri zaten .
Şimdi eşim tutturdu ben gideceğim yanlarına diye 12 saatlik yol otobusle gitmesini istemedik cunku yollar kotu kar kış. Ucakla gideceğim dedi. Kılar maddi olarak o kadar şıkıkmdırımdauoz bebeğime takılan tum altınları bile bozdurmak zorunda kaldık. Bu ay bayaa kıstık kendimizi resmen yemedim icmedik diyebiliriz emzirmeme rağmen yemeğimden bile ciddi derecede kısıp eşime destek oldum birikimim vardı biraz onu kredi kartı bozcunı odesin diye verdim ve kart borcu azalsın diye bu ay ona ev ile ilgili hic bir masraf yaptırmadım her şeyi az biraz birikmiş paramdan ben karşıladım o sadece yol parasını filan odedi ve benim de tum param bitti ama en azından onun yuklu olan kredi kartı bozucu biraz azaldı diye mutluydum. Bir kac aya toparlarız diyordum
Şimdi ucak biletleri cok pahalıya geliyor ve ne yazık yine kredi kartından yuklu bir harcama yapılacak. Yani tum emeklerim boşa gitti. İnan'ın kotu olsaydılar onemli değil git derdim aoa hic bir şeyleri Yok. Artı bana eşim yol gidiyor diye laf eden kv bu Havada eşimin 12 saatlik yol gelerek gunu birlik de olsa gelmesine ses cıkarmadı ki eşim başta otobusle geleceğini soylemişti. O da tamam gel deri. Yani hic mi duşunmuyor biz hadi ucuz atlattık ya oğlum da gelirken kaza gecirirse diye. Artı bebeğim 4 aylık daha ikimizi tem bırakıl gidecek kv buna da ses cıkarmadı onla ne yapacak diye sormadı bile . Ben de eşimle yine kavga ettim. Cunku şu an gitmesi com gereksiz. Gayet iyiler. Hem yine yapılacak masrafa mı yanayım kenarda oğlum icin biriktirdiğim paranın boş yere gitmesine mi yanayım kv min duşuncesizliğine mi yanayım bilmiyorum.
Ayrıca şunu da belirteyim kv bunu hep yapıyor Doğumda da kp hasta diye ağar tipe gidip adamcağızı sonra alıp koye mangal yakmaya cıkartmıştı hani hastaydı yani. Şimdi de ajitasyon yapıp eşimi cağırdı ve eşim gittiğinde kesin yine koye mangal yakmaya cıkartacak ben de bebeğimle evde tek başıma ne yapacağım diye duşunup duruyorum cunku cok ağlayan ve cok zor uyuyan bi benek ayrıca emmiyor sutumu sağıyorum bazen mama veriyoruz ağlama krizi geldiğinde birimiz oyalarlarmış birimiz mama yapardık veya ben o oyalarken sutumu sağardım şimdi Nasıl sut sağacağım akşam ağlarken diye duşunuyorum kara kara . Bu nedenle eşimle cok şiddetli kavga ettik ben odaya cekildim bebeğimi alıp o da ucak bileti bakıyor

Biraz uzun oldu kısıra bakmayın kızlar ama haksız mıyım ne olur bir yol gosterin bana