Eksik kalmayayım bi elti konusuda benden olsun dedim

Benim 6 tane eltim var hepsi benden buyuk hepsiyle mesafeli bi iliskim var.
Şimdi bitanesi benim memleketimde yaşıyor biz farklı bi sehirdeyiz.
Oğlunun okulunu değiştirip bizim yasadigimiz sehre aldırdılar daha liseye 2ye gidiyor.
Cocuk okulun yurdunda kalacak.
Gecen hafta sonu geldiler ailecek ağırladık guzelce cocuğu yerleştirdiler.
Dun eltim aramış ben cuma gunu geliyorum işte cocuğun yorgani yok vs.bi ton şey sıraladı.
Yenge dedim yorgan burdan da alınır ben de veririm vs.yok illa gelecekmiş.
Amacı ne anlamadım daha gideli bir hafta olmuş?
Şimdi esas derdim şu bu kadın biz yilda sadece iki bayram evine gitmemize rağmen bizi istemeyen gidelim diye gozumuze bakan biri .
Yemek hazırlamak falan istemez kimseye hep kendisi gider yer icer ama kimseyi cağırmaz.
Annem biz nisanliyken 6 7 kez cağırıp ağırlamıştır kendisi zar zor bir kez ağırladı annemi.
Hatta gecen kurban bayramı baktık kismenin gonlu yok yemek hazırlamaya pizza ısmarladık herkese.
Yanlış anlaşılmasın kimse bize yemek hazırlasın demiyoruz ama ailecek oradayız herkes orada kalabaligiz hani bayram vs.senede iki kez gidiyoruz ya bayram sofrası bekliyor insan acıkcası.
Yanı ailecek boyle nerde beleş oraya yerles gibi bi tavırları var zamanında cok borc falanda istediler vermedik tabi.
Bu tavırları beni cok rahatsız ediyor insanları kullanmaya calışıyorlar.
Ben bunları ağırlamak hafta sonunu heba etmek istemiyorum haksız mıyım sizce?
Geldiklerinde sadece makarna kahvaltı gibi seylerle geciştirmeye calışacağım.
Ayıp olur mu sizce ne dersiniz?
Birdaha beni aradığında ne desem nasıl savustursam acaba ?
Not: Derdim misafir ağırlamak değil bunları ağırlamak.4yillik evlilikte hep istenmeyen tuy muamelesi yapıldı bana ve eşime cunku.