Kendi kendime gelin guvey mi oluyorum ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kendi kendime gelin guvey mi oluyorum ?
-
03-10-2022, 09:51:36Biraz uzun olabilir cunku bunu anlamınız icin en ince ayrıntısına kadar anlatmak istiyorum sizlere. Cocuktan yay diye bahsedeğim Tanışma hikayemizi anlatayım. Biz kendisiyle aynı okulda ve aynı yurtta kalıyoruz(ben universte 3. sınıf o ise sonuncu sınıf) birbirinizi birkac defa goruyorduk bir gun istek attı bana instagramdan ben de geri dondum neyse konuştuk biraz kahve icmek istediğini soyledi o gece kahve ictik. Gece 2den sabah 6ya kadar yurtta konuştuk. Ertesi gunu tekrar yazdı bana yurda gelince goruşelim diye yine goruştuk kahve ictik falan. O gunden sonra her gun konuşur olduk. Snapten snapleşiyoruz, whatsapptan konuşuyoruz falan. Bunu kime anlatsam tama hoşlanıyor der ama şoyle bir olay oldu dun; Bir kızın bahsi acıldı dun mesajlaşırken (ben kızı yay ’ın eski sevgilisi sanıyordum) yay beni aradı o sırada ve kızın acıklamasını yaptı. İşte bunlar 4 sene once falan tanışmış “kız tarafından yanlış anlaşıldım, kız biz cıkıyoruz zannediyordu ” dedi. O sırada ben de bi “acaba” dedim.. Ben de mi yanlış anlıyorum diye duşundum. Neyse dun gece arkadaşının doğum gunune gitti falan donuşte “sen uyumazsan ben de cok yorgun olmazsam goriyim seni” dedi. Camdan baktım ben de oyle 2 dk camdan konuştuk yarın kahvaltı yapalım dedi neyse bugun kahvaltıya gittik arkadaşları da vardı boyle uzak davrandı gibi geldi. Enerjin yok dedim dun yoruldum falan dedi. Felaket tellahı mıyım bilmiyorum da şoyle duşundum ben, yay acaba herkese mi boyle davranıyor bana ozel bir durum değil mi ? Bu arada en buyuk problemimiz dersler!! O muhendislik oluyor ve bolumu cok zor haftaya da finalleri var. Benim de 1 aylık tatilim var memlekete gidiyorum en az 1.5 2 ay goruşeneyeceğiz.... Sizce kendi kendime mi gelin guvey oluyorum?