sozlendim fakat...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- sozlendim fakat...
-
03-10-2022, 09:50:40merhaba kizlar.benim 3 tane iliskim olmustur.ama hepsinde bi hayal kirikligi yasadim.hayatimda bir erkek varken baskasi bana yok gibi geliyordu bundan 5 ay oncesine kadar biriyle gorusiyordum ve onu gercekten seviyordum ama birgn bir noktada bulusamayacaktikta ikimizde bunu biliyorduk.ama iyi geliyirduk birbirimize konusiyorduk.sonra bu boyle gitmez birbirimizin gelecegine engel oldugumuzu dusynerek ayrildik .fakat aklim da kaliyordu onda. yakin bir zamanda baskasiyla yuzuklerimiz takildi.nisanlimla sehirler farkli baslangicta ona aşik olarak baslamadim gorusmeye.ama onunla anlasabicegimi biliyordm.ara ara yanima geliyor giderk onada kipirdadi icim. cok seviyor cok ustume dusuyor...sorun su ben dun gece eski gorustugum kisiyi whatsapta surekli cevrimici gorunce cok kotu hissettim ve dayanamayip yazdim.nisanladigimi soyleyemedim.onunla konustum.ve bugun kendimi cok kotu hissediyorum.ona yazmam gerekiyordu...bugun nisanlima daha cok baglandim.onun benim icin herkesten onde oldugunu anladim.ama cok kotu hissediyorum.iradasiz ve zayif davrandim...karmasik hissediyoeum.ne oneeirsiniz bana