Kalbim Cok Kırık
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kalbim Cok Kırık
-
03-10-2022, 09:50:17Kızlar merhaba, Direkt konuya giriyorum.Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz. Doğum yaptım ve gelenimiz gidenimiz cok oldu.Kv her misafir de ikramliklar hazırladı hizmetlendi ve bnu teklifsiz yapti. Benim tarafım pek yok.Bugun icin bizim mahallemzden bir komşu bana gelmek istedi ben ikramlik hazırladım.Misafirlerim geldi kv gelmedi.Bundan onceki misafirlerde ben onu ozellikle davet etmedim o kendiliğinden geldi hoş beş esip ağırladı ama kendi tarafi..Bugun benim cok değer verdiğim bir ablam geldi evdeydi musaitti ama gelmedi.Sebepse ben onu davet etmemisim.Ben size soruyorum bundan oncekiler hep onun tarafıydı davetsizzzz geldiii dolu dolu ikramliklar yapti.Bugun benim konsum Annmler gelince teklif buyrun bekledi ve benim kv anahtarla acıp evime giricek kadar samimi benimle samimiyetten kasıt kapıyı calmaz acar girer. Ben şimdiye dek hicbir misafir de davet etmedim kendi geldi hosgldnz dedi musaitlik durumuna gore oturdu gitti.Son zamanlarda annmlere bile hoşgeldine gelmiyor.Herkes evde olduğunu biliyordu ama gelmedi.Kalbim cok kirikk agliyorum.Esim bizim evimize tekliflemi geleceksin dedi.