herkese merhaba. direk konuma geceyim 10 gundur baba evindeyim konu actim cok yorum aldim allah bin kat razı olsun. gecen kaynım aradi. babam da verdi veristi. kizimin eşyalarını yollayin bitti bu iş dedi. neyse kaynim telefona beni istedi ama ben konuşmak istemedim. cunku ağlıyordum ve agzmdan cıkan sozlerin nereye gidecegini tahmin edemez haldeydim. sonra telefonu kapattilar. ertesi gun, 3 gorumcem var. 2 si direk bana engeli cakmislar whatsaptan. asla beklemezdik. bir arayin birseyler icin cabaniz olsun ama dimi. o gunu mu bekliyorlarmis. kimsenin yardim edemeyecegi kadar yardimim dokunmusti hepsine inanın kizlar. 10 gundur hic bir allahin kulu senin derdin ne cozelim deme ihtiyaci duymadılar. sadece kaynim aradi iki kere aramaya devam ediyor ama acmadim. suan oyle bir haldeyim ki. uyku yok yemek yok icmek yok. saclarım upuzundu suan sifir da. resmen kel oldum

yemin ederm hak etmedim ben bu yasadiklari mi. o kadar emeklerim herseyim boşuna miydi. siddet dayak kaynana dirdiri tehtit mesajlari hersey beni cok tuketti. kararim kesin direk acicam davami. ama canım aciyor. 10 gundur kizimi bile sormadi kimse. neyse uzun oldu biraz. bu arada herkesin numarasını sildim. sizce ne yapmalıyım bu saatten sonra. elbet ararlar eve gelirler . Ama benim icim sondu . defalarca git dedi bu evden istemiyorum seni dedi. gururun varsa şerefin varsa cik git dedi. kulaklarımdan silemiyorum. cok kizginim hirsliyim da.. insallah hersey hayir olur bana onlarin karşısında dik durabilmem icin yol gosterir misiniz?