Eşimin annesiyle oğlumun doğumuyla başlayan bir anlaşmazlık var. O surekli kendi bildiğini yaptırmaya, eski cocuk yetiştirme usullerini bana uygulatmaya calışır ben ise surekli araştıran sorgulayan beslenmesinden eğitimine dek en ince ayrıntısını hesaplayan bir anneyim. Dolayısıyla catışıyoruz.
Ben cocuğuma organik gıdalar alıyorum mumkun olduğunca gıda terorunden uzak tutmaya calışıyor paketli gıdadan kacınıyorum. Bu da normal urunlere gore bir miktar pahali. Eşimin annesi aldatıldığımi organik urunun olmadığını iddia ederek beni musrif bulduğunu belirtti zaman zaman.
Iki gun once akşam yemeğinde bir aile yakınımızdan bahsettik. Annesi ve ben ovguyle bu beyin calışkan olduğunu dolayısıyla mal mulk sahibi olduğunu belirttik. Eşim bu kişiden pek hoşlanmaz o da lafa ''biz organik beslenirken onlar mal mulk yapıyor'' dedi her zaman bu konuda igneler. Ben de cocuğun gidasinin masrafının aylik 180 lira olduğunu haftalık kullandığımız yumurta ederinin 15 lira olduğunu ancak kendisinin 12 liraya gunluk sigara ictiğini aylik yakıt masrafının bedelinin 400 lira olduğunu kısıtlamayı kendisinde yapması gerektiğini cocuğun lokmasını saymamasi gerektiğini soyledim. Annesi saydırmaya başladı eşim bana bağırdı ben de ona bağırdım daha yuksek bir tonda. ustume yurudu. Kayinvalidem dov bunu dov vur dedi babasını cağır gelsin alsın erkek yok ki bunun basinda dedi ben de saydırdım babamı aradım evi terk ettim.
Boşanmayı duşunuyorum ama ailem eşimi haksız bulmuyor annesinin de bizden uzakta oturmasından dolayı evliliğimi bitirmemem konusunda israrci. Şimdi cocuğuma başbaşa ne yapacagimi duşunuyorum.