Herşey buraya kadar iyi..
Eşim ta ki şu son 2 aya kadar benimle cok ilgiliydi, hergun kahvaltı-yemek-vitamin saatlerimi bile hatırlatır, uzerime titrer, işe gittiğinde surekli mesaj atıp arardı. Hicbirşey istemez, aksine o bana hizmet ederdi. Son derece naif ve sıcaktı. Bebeğimiz icin cok heyecanlı ve ilgiliydi. Her doktor kontrolune benimle gelip, bebeğin ultrason goruntulerini biriktiriyordu. Surekli eli karnımda, bebek icin eşya giyecek vs bakıyordu. Parayı daha dikkatli harcıyordu.
Surekli online oyun oynaması dışında başka cozumsuz bir sorunumuz yoktu. Ama şu son 2 aydır tanıyamıyorum. Artık delirme noktasına geldim. Borcları ve ilgisizliği beni mahvetti. Ben ve bebeğim yokmuş gibi davranıyor, oylesine ilgisiz ki.
Gun boyu aramıyor mesaj atmıyor merak etmiyor konuşmuyor. Uzerine birde kırıcı ve agresif hareketleri var. Son kontrolume tek başıma gittim doktora ve umurunda dahi olmadı. Ne bebeği soruyor ne beni. Ustelik erken doğum riskim varmış. Sormadı bile. Eve geliyor, bana bir iki laf atıyor, yemek yeyip cay icip, oyun oynayıp, uyuyor. Arada bir arkadaşlarıyla da cıkıyor.
Ufak tefek borclarımız vardı herkesin olduğu gibi. Kriz donemi bizide vurdu fakat eşimin sorumsuzluğu ile birlikte gırtlağa kadar daha da borca girdik. Eşim outdoor sporuyla ilgileniyor ve bu doğrultuda surekli birşeyler alıyor. Surekli borclanıyor, sorumsuzca para harcıyor.
Defalarca guzelce konuştum artık sorumluluk sahibi olması gerektiğini, bencilce davrandığını vs anlattım. Ama sanki duymuyor beni.
Asıl olay ise; gecen hafta patlak verdi. Arkadaşına borclanıp onun kredi kartıyla, kendisine 3000 tlye spor ayakkabı, canta, malzeme vs almış. Benden habersiz ustelik. Kavga ettik ve bağırıp cağırıp ağzına geleni soyledi.
''Sana ne, benim borcum ben odeyeceğim, bana karışma, istediğimi yaparım, seni mi avutacağım vs vs'' gibi kırıcı sacma sapan sozler soyledi. Ağladım, oylesine uzgunum ki ve hepsini gordu.
Kavga sonrası ne ozur diledi ne bir acıklama yaptı. Bir haftadır hicbirşey yokmuş gibi davranıyor. Hatta hala internette kendisine birşeylere bakıyor. Bu daha cok sinirimi bozuyor. Şuan odenecek, elektrik doğalgaz su internet aidat vs biriken borclarımız var, ayrıca kredi ve kredi kartı borclarımız var. Hatta ihbarname geldi, borcunuzu odeyin doğalgaz kesilecek diye. Soyledim, hallederiz deyip geciyor herşeye. En cokta canımı yakan; bebeğe henuz hicbirşey alınmadı. Bir tane corabı dahi yok ve erken doğum riskim var. Ağlamaktan başka hicbirşey yapamadım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık. Cunku sanki gormuyor duymuyor tanımıyor beni.......
Duvar gibi sanki. Kendi dunyasında kendi istekleri doğrultusunda yaşıyor.
Neden bir anda bu kadar ilgisizleşti anlam veremiyorum. Canım cok yanıyor, cok yalnız hissediyorum kendimi.. Hamileliğimin en guzel donemini gecireceğimi duşunurken; şuan berbat durumdayım....... Nereye kadar devam edecek bu durum ve ben ne yapacağım bilmiyorum.
Ayrıca ben sağlıkcıyım ve 2. univ okuyorum kızlar, haftada 3 gun okula gidip geliyorum. Haftaya finallerim başlayacak ama ben allak bullak oldum. Calışamıyorum bile

.